Idea generator od Social Animal

Když dochází nápady na články, zvláště u PBN, tak sahám po různých ověřených tématech o které je obecný zájem. Většinou k hodně hledanému klíčovému slovu, hledám něco konkrétnějšího. U PBN se navíc nesmíte moc vychýlit od toho o čem celý blog je, takže nejde prostě kouknout na desítky RSS z určitého odvětví ve feedly a jakou mají popularitu.

Největším pomocníkem mi byl našeptávač Google a Seznamu (záleží na publiku). Prostě zadáte klíčové slovo a něco vyleze. Měl jsem na to i vlastní nástroje, které byly schopné nacrawlovat stovky tisíc klíčových slov a pak je spojit s hledaností. Udržet to všechno aktuální však byl problém. Navíc pro účely PBN celkem i zbytečně nákladné. Takže jsem skončil u nástroje ubersuggest.io.

Ten se mi však nějak rozbil a napadlo mě kouknout po nějaké alternativě. Ze spousty doporučení jsem se dostal na Social Animal. Ten má jednu super funkci, která se jmenuje Idea generator. Ten vytvoří vizuální propojení klíčového slova, které můžete sledovat. Je to trochu náročnější na výpočetní výkon, takže doporučuji použít internetový prohlížeč na to stavěný, třeba Chrome.

Například pokud bych chtěl psát o WordPress encyklopedický článek, tak se kouknu do množiny Connets to a třeba pod B najdu BuddyPress. Nemusím ani Googlit co to je, protože po kliknutí na pojem se mi objeví krátké shrnutí.

Takto můžu proklikat všechny tipy a psát desítky encyklopedických článků, které se tak dobře interně prolinkují. Externí odkazy pak můžete shánět z diskuzí, kde se kdokoliv zeptá co je to ten BudyPress. No spíše na ten encyklopedický linkbuilding vyberte něco ne tak známého :)

Pokud chcete psát o příbuzném tématu tak zvolte Member of … Po kliknutí na jakoukoliv položku se dozvíte pomocí štítků pár tipů.

Závěr

Doporučuji proklikat a vyzkoušet. Sám to testuji teprve chvíli, ale líbí se mi to :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup