Byl by zájem o udělání nabídek služeb přes 404M.COM?

Každý první pátek v měsíci máte možnost na 404M.COM nabídnou domény na prodej, druhý pátek v měsíci jsou to weby a třetí by to mohly být třeba služby. Nemám teď na mysli nějaký katalog firem, ale prostě inzerát – Píšu články, mé reference jsou zde a zrovna mám volnou kapacitu. Cena 200 CZK za běžný článek o 300 slovech, více info na emailu ….

Chodí sem spoustu lidí, kteří někoho potřebují, anebo by potřebovali ale jsou leniví procházet inzerci na internetových fórech a pak další, kteří mají co nabídnout. Tady by to jednou za měsíc bylo pěkně pohromadě. Prostě nějak pospojovat nabídku s poptávkou. Dalo by to i šanci lidem co začínají. Ti zkušenější už vědí jak si sehnat zakázky.

Pravidla by se nějak vymyslela, ale základ by byl asi klasický. Tedy jeden informační post, k němu může kdokoliv kdo splní podmínky přidat jeden komentář se svou nabídkou/poptávkou. Za tři dny se to zamkne a jde se dál. Akce se opakuje každý měsíc.

Hmm teď když nad tím přemýšlím, zajímalo by mě jestli by byl větší zájem o nabídky anebo poptávky. Aby tu v tom zase nebyl nepořádek. Respektive jestli povolit jen jedno anebo druhé. Logičtější by byly asi poptávky než nabídky, ale otázkou je jestli jich bude dostatek.

Ještě to bude chtít promyslet do detailů. Co si myslíte? Měli by jste o něco podobného zájem?

 

 

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

13 Replies to “Byl by zájem o udělání nabídek služeb přes 404M.COM?”

  1. Já bych se vůbec nebál obou kategorií. Stačilo by vše pro lepší přehlednost barevně odlišit (nabízím vytvoření webstránek vs. poptávám někoho šikovného za tolik a tolik) a je to. Ale asi by to chtělo promyslet i nějaký trvalejší odkaz někde na boku, ke kterému by se bylo možné jednoduše vrátit.

  2. Myslím, že je to dobrej nápad. Udělal bych nabídky a ten poslední pátek v měsíci zase poptávky :-D

  3. Zajímavý nápad. Určitě bych byl pro a určitě budeš mít více nabídek než poptávek, ale to podle mě nevadí. Rád najdu nové lidi, co něco nabízejí nebo poptávají. Mohlo by vzniknout mnoho zajímavých spoluprací. :-)

  4. Dobrej nápad Drago. Třeba já mám jeden relativně úzce zaměřený web a moc PR článků jsem tam přes systémy u nás běžné neprodal. Třeba někdo hledá něco takového. Články jsou dost tématické. Zkrátka třeba tam mám 100 článků, z toho jsou dva PR…Takže bych to viděl spíš na nabídky :-)

  5. Myslím, že to není špatný nápad, akorát třídenní limit se mi zdá moc krátký…

  6. ja som tiež určite za, aspoň raz to môžeš vyskúšať a potom sa uvidí, či sa to osvedčí alebo nie

  7. Taktéž se přidávám. Jsem pro nabídky i pro poptávky. Ale asi odděleně (tzn. 2 dny).

  8. Já osobně považuji způsob, jak se zde “prodává” a “nabízí” za velmi nešťastné. Kdyby to bylo jako další “inzertní” systém – myšleno další součást webu – a ne jako “článek” v určitý čas, tak by to mohlo mít nějaký smysl, ale takhle mi to neprijde zajimave. A k doprogramovani dalsi soucasti webu – tam si zase nejsem jistej, zda to muze konkurovat nabidkam na WT, WD apod…

  9. Drago, co takto vytvorit specializovany web na tieto sluzby? Mixovat to s blogom je uz dost neprehladne. Ak by si mal zaujem, mam aj pekne domeny na to pripravene. Moja predstava je kombinacia webtrhu, katalogoveho systemu ponuk sluzieb, linkedind a payperpost systemu. ak by ta zaujal moj pohlad daj vediet na e-mail.

    1. Genezis: já to zkouším jako jednorázové akce, na které si lidé připraví jen to nejlepší, v tom má být výhoda. U domén to už celkem jde, občas se něco i prodá. Weby lidi prodávat nějak nechtějí. Služby uvidíme :)

      Jinak máš pravdu propojení profilu se službami zní zajímavě. Zvláště pokud by to byl otevřený systém.

Comments are closed.