Pár dnů tu teď nebudu

Zítra odjíždím do Hluboké postarat se o jednu akci, takže nebude mít kdo schvalovat komentáře a také blogovat. V každém případě pokud budete mít cestu kolem, ještě jsou nějaká místa volná, takže se můžete zdarma zaregistrovat.

Nevím kolik bude volného času, ale rozhodně ve čtvrtek večer kolem osmé plánuju menší sraz v místní vinárně, přímo v místě dění. Kdo bude znát tajné heslo, může se zúčastnit debaty na téma black hat. Mám připravená nějaká témata na rozjezd. Třeba negativní SEO a linkfarmy. Naopak by jsem se rád dozvěděl něco o sociálních sítích, hlavně automatickém budování profilů. Na tohle nějak nemám moc času :)

Páteční večer bude zřejmě patřit afterpárty. Pan Grill dnes navrhl spanilou jízdu místními bary, popřípadě plavbu parníkem :)

Přemýšlel jsem jestli by jsme nestihli do toho ještě nějak zakomponovat třeba aukci domén/webů. Nějaká hodinka pronajatého sálu se tam určitě najde. K dispozici je projektor i wi-fi, takže by se tam něco dalo narychlo zorganizovat. Není problém, aby někdo předvedl web a hned jej i vydražil. To samé platí i o doménách. Teoreticky se snad stihne dodělat online přenos. Výsledky jsem už viděl. Zvuk se musí doladit, obraz jel v HD kvalitě. Jen se musí otestovat zátěž. Jestli to nechat jet na jednom VPS anebo více. S datovými přenosy si prý hlavu lámat nemám. Prostě že by to mohla být taková live aukce pro všechny.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “Pár dnů tu teď nebudu”

  1. Do Hluboké se nedostanu, ale o těch linkfarmách bys pak mohl napsat :-)) Určitě nebudu jediný, koho by to zajímalo ;-)

  2. Letos jsme se chtěl zúčastnit bohužel opět to nevyšlo, o to víc mě to štve když jsem koukal na některé prezentace, docela mě zaujala prezentace od J. Linharta, naopak přednes pana Jersáka z placla…huu… ten na mě tedy nezapůsobil když to řeknu hodně slušně.

    Drago těším se na nějaký souhrný referát sem si jist že určitě bude…

Comments are closed.