Kdo chce bonus 200 CZK za nabití kreditu na PayPost/WebPost?

paypostUž delší dobu slibuju lidem, co se přes mě zaregistrovali do českých Pay Per Post systémů,  sadu návodů formou krátké eBrožurky. Nějak ale nestíhám to celé dát dohromady. Popravdě jsem ještě ani nějak nezačal :)

V každém případě jsem alespoň pro pět lidí, kteří jsou přes mě zaregistrováni na PayPost, anebo se teprve zaregistrují, vyjednal bonus v hodnotě 200 CZK k prvnímu nabití. Vzhledem k tomu, že minimální nabití stojí 300 CZK se mi to zdá celkem zajímavé. Peníze můžete samozřejmě utratit i na WebAds anebo WebPost. Záleží jen na vás co s nimi uděláte. Vyplatit ale nepůjdou. Na druhou stranu formou arbitráže se vám mohou zhodnotit.

Pro uplatnění se stačí přes mě zaregistrovat a poslat mi PM na WebDeal. Dostanete instrukce co dál. Tato nabídka je omezena prozatím na pět lidí.

Co se týká slibované eBrožurky, snad se do ní pustím co nejdřív. Nějaké informace už mám formou nepublikovaných článků z 404M.COM a CN130.COM, které stačí zrevidovat. Kdy jí dám dohromady ale slibovat opravdu nechci. Zatím nějak nestíhám :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

3 Replies to “Kdo chce bonus 200 CZK za nabití kreditu na PayPost/WebPost?”

  1. Dobra motivace. Hnet bych do toho sel. Jen se mi nelibi ten nizky limit 5 zaregistrovanych. Nabidka nejspis neni myslena spatne, ale presto s ni mam pocit, ze se na mne nedostane.

    1. Josef Řezníček: Tak to mám jinou nabídku. Dobij si kredit a do specifického symbolu dej 404. Pro prvních 10 lidí +10%.

Comments are closed.