Kalendář a plánování akcí

Tak jak jsem nedávno slíbil tak i plním. Na 404m se budou pravidelně konat prodeje. V levém sloupci už je připravený kalendář, tedy spíše jeho provizorní verze. Musím to ještě nějak doladit, ale moc se mi v tom  teď nechce hrabat, protože plánuju přesunout 404m na jiný hosting. Před nějakou dobou jsem dostal z AH email, že přetěžuju VPSko, což se mi moc nezdá, ale to je jiný příběh.

Prozatím se budou prodávat domény a výdělečné weby. Všechno pěkně projde moderací a zkusím si dát záležet, aby to co se zveřejní stálo za to. Komentáře na tento druh prodeje nejsou stavěné, ale na druhou stranu kdo se o to bude zajímat může využít RSS feed komentářů anebo si nechat zasílat nové nabídky emailem. Což si myslím, že bude stačit.

Rozležení prodejů je následující:

  • první pátek v měsíci – nabídka domén
  • druhý pátek v měsíci – nabídka výdělečných webů

Uvažoval jsem i o reklamě a zpětných odkazech, ale od toho jsou tu funkční systémy. Kdo chce reklamu ten si jí najde třeba na AdExpert. Kvalitní zpětné odkazy se zase neprodávají moc veřejně. Pokud by byl o něco výrazně větší zájem, tak není problém. Pátky v měsíci máme v zásobě ještě dva. Moc to ale zase nechci přehánět. Byl by jsem rád pokud by byla nabídka na 404m něčím zvláštním a lidi se výslovně na tuto akci těšili. Jen tak bude zachována kvalita.

Aby jsem nezapomněl. Když už tu mám ten kalendář, rozhodl jsem se do něj vypisovat i nějaké ty srazy a důležité události. Pokud tedy něco pořádáte tak dejte vědět. Můžete mi napsat PM na webtrhu, webdeal anebo webfair. Popřípadě na email drago@landofice.com, ale tam jsem poslední dobou zaplavený vším možným, takže odpovídám i s několika denním zpožděním :/

Jakýmkoliv návrhům a diskuzím se samozřejmě nebráním.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

11 Replies to “Kalendář a plánování akcí”

  1. Ten kalendar mi presahuje az do toho menu pod nim :) (FF v OS X).

    Jinak dostal si muj mail s tou novorocni novinkou ?

  2. Sakrys, ted jsem docetl ten posledni odstavec :) Tak muj dotaz beru zpet :) Ja jen aby to nekoncilo nekde ve spamu :)

    1. Gransy: Dostal a úplně na to zapomněl. Jakmile dám dohromady podklady tak do vydám. Jinak vím, že ten kalendář graficky zlobí, taky na něj musím kouknout.

  3. Asi se nejedná o žádný free plugin, že? Sháněl jsem podobné řešení nedávno a zatím nenašel…

  4. Super! Snad budou i nějaké statistiky úspěšnosti prodejů přes 404m.com a lidé dají vědět, že doménu nebo web prodali právě zde.

  5. První pátek v měsíci je tu a zatím nikde blogpost pro prodej domén nevidím. Snad jen technická chyba.

  6. Zajímavej nápad, občas se sem určitě kouknu a třeba i něco koupím :).

Comments are closed.