Kolik si vydělají top partneři u Invia?

Poté co Webtrh otočil kormidlem už nezbylo na českém internetu moc míst, kde se otevřeně diskutuje o tom jak lze úspěšně vydělávat na internetu. Zaběhnuté postupy jako PPC, PPP anebo affiliate na delší dobu vypadly z kurzu a nahradili je různé “startupy”. No možná se jen pročistil vzduch a ubylo konkurence, ale faktem je, že to stále funguje, o čemž svědčí i dnešní tweet společnosti Invia.

Kolik si vydělají nejlepší partneři na affiliate Invia

Tak co tomu říkáte jeden milion CZK, to je částka, kterou za rok vydělalo 5 nejlepších affiláků Invia dohromady. Na každého připadá zhruba 200K, což je nějakých 16,6K. Samozřejmě zajímavější by bylo vědět kdo to je a kouknout na jejich weby. Anebo alespoň vědět kolik času stojí údržba jejich webů, aby jsme si mohli udělat přehled nakolik je takový příjem pasivní. Samozřejmě Invia není jediná v oboru a existují i zajímavější obory ;)

Přiznám se bez mučení, že s klasickým budováním pasivních affiliate webů nemám tolik zkušeností jako MFA a největší affil výdělky se mi podařily pomocí arbitráže. Tedy, že jsem vychytal zajímavé affiliate příležitosti jako kupóny, masivní slevy, rozjezd nových programů a pak zainvestoval do propagace na reklamních systémech. Je to trochu sázka do loterie, takže to chce tak trochu diverzifikovat, prostě rozložit investice do více systémů/webů. Dá se tím dosáhnout dokonce zajímavého zhodnocení peněz, ale stojí to čas. Musíte si všechno promyslet, projít weby, kde bude reklama atd.

Pokud váš výše zmíněný screenshot motivoval vzít si třeba novoroční přecevzetí, tak doporučuju prostudovat základy a nebát se do toho pustit. Hodně lidí tvrdí že to je hlavně o studování, ale podle mě spíše o kopírování toho co funguje a zkoušení. Něco jako Darwinova evoluce. Zkoušíte, experimentujete, kopírujete a postupem času na to přijdete. Studování je dobré jen ze začátku, aby jste se hlavně vyhnuli začátečnickým chybám. Dál je to už jen o vloženém času a trpělivosti. Zbytečně jej tedy neztrácejte neustálím čtením toho samého.

Jestli jste z Moravi, anebo budete mít v dosahu nějaký NetSraz tak neváhejte. Lidé jsou na podobných akcích daleko sdílnější než online a často vám dají pár tipů. Minimálně na afterparty :)

Dále doporučuji navštěvovat, anebo odebírat novinky:

Našlo by se toho jistě více, vybíral jsem narychlo z RSS čtečky podle posledních 4 článků. Zase vás nechci zahltit informacemi, aby jste taky našli čas na experimentování a vydělávání :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

31 Replies to “Kolik si vydělají top partneři u Invia?”

  1. Slabota. Kdyby napsali TOP1. Takhle je to taková informace, kterou bych radši nezveřejňoval.

  2. Mám web s návštěvností okolo 100 denně, a vzýzkoušel jsem tam také nahrát aff. systém od Invie, bohužel téměř bez výdělků.. :(

  3. To je malo.

    Delal jsem tolik za ubytovani jinde, a nepripadal jsem si vubec jako top affilite.

Comments are closed.