Měl by někdo zájem o guestblogging?

V poslední době se mi nahromadilo na sebe trochu více pracovních i nepracovních úkolů, které vyžadují moji fyzickou přítomnost v terénu. Sice už jsem si u toho zvykl psát myšlenky do mého oblíbeného sešitu 545e a pak z nich dělat články, ale není to úplně ono.

Proto přicházím s nabídkou pro všechny, kteří rádi píšou a mají světu co sdělit či předvést. 404m je do úterý (13. listopadu) místo, kde to můžete uskutečnit. Napište super článek a přidejte odkaz na váš blog či magazín. Otvíráte nový affil na skvělí produkt? Odprezentujte jej! Jste profesionální účetní či daňový poradce? Zkuste napsat něco zajímavého pro IT podnikatele a nezapomeňte přiložit svůj inzerát. Nesnášíte SEO? Vpalte 10 antiSEO  argumentů všem SEO mágům, kteří odebírají RSSko tohoto blogu.

Pravidelní čtenáři se samozřejmě nemusí ničeho bát. Pokud se nenajde nikdo, tak mám zajištění suplování od Ga’s al Rhula. Příští týden už by jsem měl mít trochu více klidu a zase se vrátit do 12 hodinové pracovní doby :)

Případné témata článků, o více info atd. mi napište na drago@landofice.com. Jsem pro každou srandu :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

13 Replies to “Měl by někdo zájem o guestblogging?”

  1. Nemas strach, ze se blog zvrhne v hromadu PR kecu? Proc blogu kopat hrob? Ja sam se ridim heslem – kvalita nad kvantitou. Z psani nic nemam, tak proc ztracet cas nepodstatnymi tematy.

    1. Unreal][: neboj články nízké kvality rozhodně nepustím. Dám si na tom záležet. Chci dát prostor hlavně dalším blogerům.

  2. Já bych si to netroufnul pustit na blog kohokoliv. Spíš související témata – domény, hosting.
    Ale ne reklama a PR kecy.
    GL a přísnou cenzuru koho jo a koho ne.

  3. Mám jeden velmi kvalitní článek typu: Chcete nebankovní půjčka? Jedině my vás stěhování Praha kvalitně. Jedině v našem ubytování Praha se budete cítit dobře. Bereš? :-D

  4. Do toho bych se nepouštěl! Vždyť lidé zde chodí kvůli kvalitě, ne kvantitě.

  5. Super :-)
    Jo chtěl jsem ještě napsat, že nechápu tu negativitu všech v příspěvcích

  6. Byla bych schopna napsat nějakou analýzu současné nabídky mobilního připojení k internetu v ČR, pokud by byl zájem :)

Comments are closed.