Tak to vypadá že jsme zpět

Tak to vypadá, že jsme s 404m.com zpět. Angel Hosting vyřešil problém jednoduše. Vrátil mi vše do původního stavu :) Pokud nebudou vznikat sleep procesy u WP, který nedělá permanentní připojení tak si stěžovat nebudu. Na webtrhu tento problém po migraci serverů řešili a možná i úspěšně vyřešili.

Vzhledem k tomu, že jsem nevěděl jak dlouho bude výpadek trvat, tak jsem zrušil reklamu všem inzerentům s AdExpert. Za což se jim omlouvám.

Jinak budu mít teď rušné dny. Ve čtvrtek odjíždím a až do neděle nebude mít kdo psát, takže si pro vás musím připravit pořádnou dávku článků, aby jste měli co číst. Případné tipy o čem by jste si rádi přečetli mi klidně pište do komentářů. Není problém udělat článek na zakázku.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Tak to vypadá že jsme zpět”

  1. Tak já bych si rád přečetl o tomhle. Mám web třeba s PR2. Nějaký PR mají i podstránky. Když umístím odkaz do sidebaru a na cílovém webu se podívám kolik jich na mě míří, tak zjistím, že pouze ten z hlavní strany, i když se vyskytuje na všech podstránkách…Jak to udělat lépe?

    1. Pravda: Za příbuzenstvem. 4 dny bez počítače už by se dalo nazvat dovolená :)

  2. admin, zober si notebook, na Slovensku máme internet :)

  3. Článek na zakázku? Napiš mi něco o mých herních webech :D, ideálně o tom jak je super, že na afroditě děláme hry v češtině :D :D :D

  4. zdravím , prepáčte že píšem trochu mimo témy, ale kedysi som tu tušim na 404m.com videl niekde v komentároch jeden nástroj, ktorý ukazoval aký ľudia klikaju na pači sa mi to pod článkami a nemôžem to tu nikde nájsť neviete mi pomôcť ?

  5. Ja bych chtel cist co zajima/pali ostatni. Nejaky hodne komentovany nebo hledany tema, tipy na zajimavy zahranicni zdroje informaci, mozna nejakej rozhovor…

Comments are closed.