404m.com do 13 hodin skončí

Objevil se takový nemilý problém. Angel-Hosting, kde je 404m.com hostován, včera přesouval servery a něco pokazili. Nejsem si přesně jistý co to bylo, ale objevují se mi tu sleep procesy (nebojte zkoušel jsem vypnout pluginy :)). Podle informaci k WP je špatně nastavený PHP server. Když jsem zkoušel zjistit jestli by to nešlo opravit z administračního rozhraní, tak jsem došel k závěru že asi ne, protože jedna jeho stránka se generovala 30 – 60 vteřin. Využil jsem tedy doporučení migrovat na nové administrační rozhraní. Což byla v sobotu večer chyba. Všechen obsah se údajně překopíroval na nový server (což jsem pochopil ze změny IP, ale nějak se nic dál neděje. PHPmyAdmin na nové IP nefunguje a FTP účty nelze ani vytvářet. Navíc mi došla zpráva: “Váš hosting expiruje zítra ráno v 0:10. Prodloužení platnosti hostingu můžete provést vytvořením a uhrazením objednávky v administraci účtu 2639. Aktuální expirace hostingu je 02.07.2012″ Momentálně všechno zálohuji. Snad se ještě uvidíme :)

EDIT: 10:37 – tak jen oznamují zrušení stávajícího serveru co funguje.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

8 Replies to “404m.com do 13 hodin skončí”

  1. Já bych to šoupnul na jinej hosting, změnil DNS a “byl v klidu” ;)

  2. A co jim tam zavolat ? Na angelu je to v poslední době docela boj :-)

  3. Vlastní VPS… sice nemusím řešit tyto problémy, ale zase musím řešit jiné.. takže ono je to jedno..

    Tak GL ať to dobře dopadne a bez výpadků

    1. čokl: data mám, ale nechci nic psát, předpokládám, že všechno co zde napíšu bude při převodu na novou administraci smazáno. Zálohu mám z dnešního rána. Než se to opraví budu provizorně psát články na cn130.

  4. Na Angel Hostingu jsem donedávna hostoval vše. Očividně jim ale někdo začal na serverech dusit disky, čímž začal lítat nahoru IO wait, což ve výsledku znamenalo, že nic na mém serveru nefungovalo, prakticky ani nešlo restartovat.

    Žádost o vysvětlení, či řešení nula – obzvláště výborné to bylo mimo pracovní dobu kdy jsem jen zoufale sledoval, jak server nereaguje.

    Ty dva týdny, co jsem to řešil, jsem ve stresu přišel o pár let života, tohle už nikdy.

Comments are closed.