Yahoo! zavádí parkovací limity

Společnost trafficZ, která se specializuje na parkování domén, rozeslala členům poměrně zvláštní email. Dodavatel jejich reklamy Yahoo! se rozhodla omezit počet reklam na doménu. Jakmile doména vydělá určitý obnos peněz, zastaví se zobrazování reklam z Yahoo! Toto omezení platí pouze pro domény .biz, .co, .info, .tv a .us.

Tato zpráva je tak trochu zvláštní. Většinou se snaží provozovatelé reklamních sítí získat prostor pro své klienty. Nějaký denní limit by spíše ukazoval na snahu udržet ceny nahoře. Na druhou stranu jsou tu jen 4 TLD. Proč zrovna tyto? Je to snaha o jakousi doménovou xenofobii? Budiž .info a .biz jsou dlouhodobě vnímány jako domény na spam stránky, .co je zase typo TLD ale proč tam pak je .us. Co si budeme povídat, Američani jsou velice vítaný trafik. Nějaké nápady v čem bude jádro pudla?

V každém případě trafficZ nebude asi jediný, kdo bude mít s Yahoo! feedem problém. Jestliže toto omezení začne platit pro všechny parkovací společnosti, které na něm jedou, budou muset sáhnout po dalších zdrojích. Ale myslím že si už poradí. Vždy po vyčerpání reklamy tam můžou něco vhodit. Možná se otevře i prostor pro nějaké ty experimenty. Však uvidíme ;)

[poll id=”137″]


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “Yahoo! zavádí parkovací limity”

  1. Existuje někde nějaký srovnání výhod / nevýhod parking služeb?

  2. tak je to tady, včera mi psali z ND, že od 1.10.11 se musí skončit s linkama na park.stránkách. Ale že prý hledají náhradní řešení…

Comments are closed.