Konečně pořádný bulvár

Už dlouho mi tu chyběl pořádně bulvárně laděný blog se zaměřením na menší online podnikání. Prostě bloger, který si nebude brát servítky u psaní článků a negativní komentáře místo smazání promění v parádní flamewar. Vážení čtenáři, pokud se chcete nejen zamyslet nad rozporuplnými tématy současného českého online podnikání, ale i přečíst si názory od člověka, který se nebojí konfrontace rozhodně navštivte blog owww.cz.

Jeho provozovatelem je Petr Jeník, jež má bohaté novinářské zkušenosti, které obratně využívá při propagaci svých projektů a nově i článků. Původně jsem myslel, že vydrží blogovat maximálně pár týdnů a postupně se jako mnoha ostatním uchýlí k pár blogpostům na měsíc. Jak to vypadá nadšení mu vydrželo a bloguje s vražednou kadencí.

Pokud si chcete udělat obrázek určitě koukněte na článek PR weby fungují docela dobře. Jen musíte vědět jak. Tady je návod a následnou diskuzi. Nejen, že si užijete parádní flamewar, ale navíc se podozvídáte spoustu zajímavostí o jednotlivých lidech, které znáte nejen z webtrhu. Jestliže dokážete číst mezi řádky, dá se toho dozvědět celkem dost.

Rozhodně doporučuji přidat si blog do RSS čtečky.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

15 Replies to “Konečně pořádný bulvár”

  1. A protože já tebe ve čtečce mám, tak mám tu čest poděkovat za článek a napsat opět první komentář :D
    Díky

  2. No co na to říct. :) Petr je mistrný manipulátor a hlavně má tu jeho hubu řádně plechovou. Už min. rok s nim bojuji zejména na Webtrhu. Když se s někým poměrně často názorově utkáváte, dáte si tu práci, že studujete jeho metody a postupy. Protože když ne, tak v případě Petra se to nemusí vyplatit, je to had, který umí jedovatou slinou člověka solidně vytočit. :D

  3. nj zrovna kdyz se chci podivat tak : Error establishing a database connection

  4. JerryBestie – taky si myslím, že je dobrý manipulátor. Akorát mám problém, že to na mě nezabírá. :D

  5. Fantomas: a už jsi někdy viděl, že by někdo někdy přiznal, že se nechal zmanipulovat nebo dokonce, že jeho argumenty jsou o ničem? Dokud budeš argumentovat jen takto jak argumentuješ, tedy ničím, budeš vždy ten, koho si nikdo neváží a jehož názory nikdo neposlouchá.
    Když se dohaduji s Plaváčkem, s Kolčabou, s Jerrym nebo kýmkoli jiným, který předkládá nějaké věcné argumenty, takového člověka si i já vážím i přesto, že jeho názory považuji za špatné. Navíc vím, s kým mám tu čest.
    Anonymita skrytá za přezdívkou fantomas a naprostá absence věcných argumentů ve mě zanechává akorát tak dojem, že mám tu čes s nevyzrálou osobností a s někým, kdo nemá naprosto co říci k tématu. Názor nemáš žádný nikdy na nic a není proto potřeba tě přesvědčovat o nesprávnosti tvých názorů a proto máš možná dojem, že tvé “názory” jsou nevyvratitelné. No jasně že to tak je. Jen těžko mohu diskutovat o nějakém tvém názoru, když žádný nemáš.

  6. Petr Jeník: já myslím, že si mě váží, za činnost a názory, dost lidí, akorát to jsou lidí, kteří nemají potřebu to publikovat.

    Já vyjádřil pouze souhlas s JerryBestie. Pokud potřebuješ k souhlasu přidat argument, tak si divný člověk. Každý normální člověk příjme souhlas či nesouhlas s někým jiným, za dostatečné vyjádření. Pokud někdo k tomu vyžaduje i argument, tak buď je sám nevyzrálý nebo ho bude chtít přesvědčit o opaku.

    Moje nevyvratitelné názory jsou nevyvratitelné jako ty tvoje.

  7. Jé – ty jsi možná ještě hloupější, než se může zdát :D

    Měl jsem pochopitelně na mysli tvé “argumenty” ve stylu “Petra Jeníka nemá cenu řešit. Stačí se podívat na jeho blog”, což jsi pronesl na tomto webu. Nebo tvé super argumenty “tohle není vůbec blog z oboru. Tohle je deníček ukřičeného dítěte. Stačí se podívat na články, které tu jsou.” a “Malej Jarda se hádá všude a s každým, kdo má jiný názor” – NIKDY jsi neřekl svůj žádný svůj názor, který by byl k věci. Nic konkrétního. Nic co by bylo k tématu. Nikdy jsem od tebe nečetl jediný argument k věci.

  8. vzdávám to, ty jsi prostě mimo. Klidně si o tom napiš článek, jak si zvítězil (tak jako si psal článek o praskačích na webtrhu) nebo ještě můžeš na webtrhu založit téma a navážet se do mě (tak jak to bylo s vembl-em, ano vím, že ses omluvil, to tě neomlouvá)

  9. za slovo praskač se omlouvám, nepoužil si ho, pouze, že na sebe žaluji

    slovo praskač mi naskočilo při přečtení souvětí – “kteří ochotně buď šikovně vyhledali, nebo naprášili kontakt na svého kamaráda.”

    a dodatek k těm žalujícím:

    ty sis asi neuvědomil, že pro některé si na webtrhu vzorem, pro mě ne, tudíž na webtrhu nemusí být žádný žalující. prostě ti chtěli pomoct a být u tebe viděni. jenže ty jsi asi povrchní nebo co, že píšeš, že žalují.

    s velkou moci přichází velká odpovědnost. bohužel to nezvládáš.

    (jedná se o článek http://owww.cz/novy-a-lepsi-webtrh-aneb-deti-obchoduji-a-navzajem-na-sebe-zaluji/)

  10. To že mě neomlouvá omluva, kterou ten, do něhož jsem se navážel, přijal, je vtipný :D
    Nevím, komu víc bych se za to měl omluvit, abych byl omluven.
    Co se toho článku týká, jsem rád, že tě tolik pobuřuje. To k bulvárně laděnému webu prostě patří. Má být kontroverzní a má lidi pobuřovat a evidentně to funguje. Za měsíc psaní návštěvnost přesahuje 600 návštěv za den.

    Žádnou velkou moc nepociťuju :D

    A neboj, zášť k tobě žádnou necítím a nemám důvod o tobě psát na webtrhu ani na svém webu. Nic špatného jsi mi neudělal. Těch pár komentářů je mi úplně volných.

  11. poslední dotaz, navíc kapek z jiného soudku.

    když se teda dozvíš něco o internetovém podnikání nebo o osobě, která je s ním spojená, tak to budeš nějakým stylem publikovat?

  12. Když uznám za vhodný, že to stojí za zmínku, tak o tom napíšu. O tom přeci celý ten web je

  13. Jak tak koukam na zminenej web, tak to vypada ze umrel driv nez se poradne rozjel. Skoda, ale treba jeste chyti druhej dech…

Comments are closed.