Kdo čte 404m.com nemůže být překvapen ;)

Varování: selfpromo, emo, deníček. Nedoporučuji číst, pokud hledáte seriózní informace a novinky. Raději si počkejte na další článek.

Dnes koukám co nového na českých diskuzních fórech a uhodí mi do očí diskuze na webfair Google mění algoritmus, nastává soumrak MFA? a na webtrhu Google přitvrzuje proti duplicitám. Všichni jsou ze změnami překvapeni a nadšeni. Nastává klasická WTF? fáze, kdy mě napadne klasická hláška “Já vám to říkal!” Pak se zamyslím. Asi to už nebude tak žhavé, přeci jen na webtrhu už se vyskytuje pouze za účelem odpovídání na PM a skouknutí novinek. Nové čtenáře už na svůj blog přes něj nezískám, moje články už dávno nejsou v souladu s novým zaměřením webtrhu, takže je majitel vyřadil z webtržnické čtečky. Suma sumárum vlastně nikdo z nich nemohl vědět, že jsem o této problematice před necelým měsícem psal, včetně odkazů na oficiální zdroje (Btw před 10 dny jsem psal i o chrome rozšíření na blacklistování low-content websites). Nějak moc jsem si za ty dva roky zvykl, že můj blog je provázaný s webtrhem. Psal jsem články na základě poptávky webtržníků. Když se o něčem diskutovalo, tak na to téma jsem sháněl informace ze zahraničních i tuzemských zdrojů a skládal z nich blogposty. To popravdě dělám stále. Než začnu psát procházím diskuze na WT, WF a WD. Hledám poptávku po informacích. Teď se mi po dlouhé době stalo, že to bylo tak trochu naopak. Jindy jsem přemýšlel, že třeba článek nestál za to, chyběly informace, možná to chce novou ucelenější vícestránkovou verzi. To platilo dříve. Webtrh se změnil, přišli nový uživatelé, kteří debatují o tom samém co dříve jen v jiných kategoriích (např. všechno SEO šlo to webové analýzy), ačkoliv vlastník webtrhu si to výslovně nepřál (žádné diskuze o rancích, MFA atd.) a já nemám jak je oslovit. Nechce se mi rozjíždět diskuze, které jsou proti pravidlům. Navíc ke každému příspěvku psát: Více info najdeš zde, zde, zde a zde mi přijde moc vlezlé (opravdu na spoustu otázek co padají najdete odpověď na 404m anebo cn130, jak už jsem se zmínil výše, píšu o tom co je poptávka a ta se opakuje).

Bah konec emo výlevu. Jdu psát něco serióznějšího. Btw titulek samozřejmě platí Kdo čte 404m.com nemůže být překvapen ;)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “Kdo čte 404m.com nemůže být překvapen ;)”

    1. Rammi: WTF (What The F*ck?) mám z přemíry hraní MMORPG. Zjistil jsem že tyto zkratky používám i v reálném životě, nějak se mi to dostalo i do blogpostu. 2 úvodní písmena nemají s webtrhem nic společného.

Comments are closed.