2 roky nedevelopovaná doména

Nedávno jsem obnovoval své dvě domény na kterých se už hodně dlouho snažím něco udělat. Tedy spíše by to mělo znít snažím se snažit něco udělat. Při každém renew si to říkám. Tohle byl už třetí. Pokud si dobře vzpomínám tak při minulém renew jsem změnil DNS na hosting. Tímhle tempem tak při desátém tam něco začnu dělat.

Jsou to takové hezké kousky. Nerad by jsem tam hodil jen další minisite anebo mfa. Ideální by možná byl nějaký blog. Pěkně si pohrát s linkbuildingem a pak prodávat PR články. Třeba i ty z placla.cz. Stále lepší než když budu nic nedělat. Jenomže rozjet blog to je minimálně 5 – 10 příspěvků do začátku a pak 4 – 8 za měsíc. Po dobu alespoň 3 měsíců než bude blog použitelný na prodej článků nebo reklamy. Na rozdíl od MFA blogy strašně chřadnou když se o ně majitel nestará.

Budu si muset udělat nějaký doménový to do list. A za splnění každého bodu si třeba dát nějakou motivační odměnu. Nějaké nápady?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

14 Replies to “2 roky nedevelopovaná doména”

  1. Nápady? Myslím, že odmena v podobe predaných pr článkov/reklamy je asi tá najkrajšia. “You know, we are all about the money” :)

  2. Dal jsem si předsevzetí, že kromě opravdu top kousků musím do data expirace na doméně něco vytvořit jinak ji nechám exnout. Už jsem několik mých domén viděl na Daukci :-(

  3. Bertrand: Souhlasím, sám jsem to měl u jedné domény, také 2 roky, nakonec jsem ji nechal exnout. Teď mi visí 2 nevyužité domény, uvažuji, že jednu doménu nechám exnout. Některé projekty buduji hned a některé třeba nechám na později, ale k tomu se pak dokopává velmi ztěží…

  4. To je věčný problém, když člověk vidí volnou doménu, má okamžitý skvělý nápad a doménu koupí, ale pak se do realizace nepustí ihned. Pak se k doméně člověk málokdy s chutí vrací.

  5. Mám to naprosto stejně. Na začátku skvělý nápad a k němu ještě lepší doména a pak většinou už nic :-)

  6. nejlepsi je vzit rovnou i pomlckovou variantu, pripadne k tomu jeste jednotny/mnozny cislo :)

    kdyz dojde na lamani chleba, tak mate co poustet a ten nejlepsi kus, co urcite jednou udelate si nechate a jeste vas hreje pocit, jak jste usetrili :)

  7. Je to tak, ale realne sa to neda ani poriadne stihat, ak chce clovek robit aj ine veci :( Mam tiez kopec takych domen.

Comments are closed.