PlaCla je na prodej

Jak jistě víte tak PlaCla.cz je systém na distribuci placených článků mezi inzerenty blogery. Za poslední rok je poměrně úspěšný a před pár dny jsem psal článek o přípravě systému k přechodu na DPH kvůli chystané expanzi do jiných zemí. Pod článkem mimochodem najdete i vyjádření majitele, který odpovídal na některé dotazy.

A jak je to s tím prodejem zmíněným v nadpisu?

Jeden doménový spekulant pod přezdívkou Genezis.eu se toho rozhodl využít a prodat doménu PlaCla.sk na webtrhu. Při příhozu nad 2500 CZK je k doméně jako bonus PayPerPost.sk. Ačkoliv jsou domény .sk podle mě naprosto nepoužité, za pár let se možná celá administrativa změní a může to být celkem slušný deal. V každém případě by si možná měl majitel PlaCla.cz přihodit ;)

[poll id=”64″]


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

14 Replies to “PlaCla je na prodej”

  1. O takové reklamě aukce si my, obyčejní lidé můžeme jen nechat zdát :-)

  2. Kurňa drago, proč nepíšeš pro bulvár. Takový nadpis mi to značně připomíná. Už jsem se lekl, proč by majitel tak úspěšný projekt prodával.

  3. lekl jsem se, i když mi to přišlo jako nepravděpodobné vzhledem k přechodu na DPH

  4. To jsou nadpisi:) už jsem se bál že další dobrej systém postihne prodej a pak úpadek jako tomu bylo u konkurenčních projektů… doufam že se tak nestane a PlaCla bude žít dál!

  5. Být majitelem PlaCla.cz, tak určitě nepřihazuju nic. Podle mého názoru je to naprosto zbytečné. Otázka zní: Proč by to měl dělat? Může si spustit stránky na sk.placla.cz když bude chtít.

    A spekulant s doménou PlaCla.sk udělá co? Maximálně si tam může dát mfa nebo to zaparkovat. Stejnak na tom nevybuduje projekt jako je PlaCla.cz. Takže bych to neřešil, zbytečně vyhozené peníze :-)

  6. Fit: přesně tak!
    PS: Drago těmahle nadpisy si koleduješ o zařazení do bulvárů…

    1. Whispere: kdyby jsem psal bulvár tak mám 10x větší návštěvnost a 2x dražší reklamu :)

  7. A zaparkovaná doména je jako špatná?

    Kdyby se spustila slovenská placla, tak by spousta lidí psala placla.sk a zaparkovaná doména by vydělávala penízky bez nějakého budování projektu…

  8. Fit: trefil jsi hřebíček na hlavičku :-D . Koupí slovenské verze názvu nevydělám více peněz než kolik by mě stála. Jako správný hospodář nebudu investovat do něčeho co mě bude stát více než vydělá.

    Ps: Současné verze funguje pro CZ i SK trh současně.

  9. Placla.cz – Na Placla.sk nebol nikdy ziadny afill ani ziadny iny obsah.

    Kedze majitel Placla.cz si mysli ze nezarobi ani na domenu cez SK verziu, otvara sa moznost pre sikovnych ludi ktori by chceli spustit SK konkurenciu Placla.cz.

Comments are closed.