Jsem trochu přepracovanej

Hmm už se více jak hodinu něco snažím napsat, ale nějak mi to nejde. Takže ze všech témat o kterých se snažím marně psát jsem prostě vybral pár kousků.

Dneska vyšel na lupa.cz rozhovor s Dušanem Janovským. Všem SEOlogům rozhodně doporučuju přečíst. Tomu zbytku, který dělá weby hlavně pro návštěvníky, popřípadě zjistili, že se dá získávat návštěvnost i z jiných zdrojů zase doporučuju přečíst diskuzi pod článkem. Najdete tam pár odkazů a rozebranou konspirační teorii jak seznam ovlivňuje výsledky ve svůj prospěch. Celkem zábavné počtení, na kterém ale asi něco bude.

Víte kdo jako první dosáhne na IDN TLD .РФ (.ru v azbuce)? No přece ruský prezident a vláda. Více se dočtete v článku Almost 500 Cyrillic .РФ Domains Registered.

Doména join.me byla prodána přes sedo za 45K USD. Prodej proběhl přes SEDO. Že by další sociální síť?

Poměrně velké nadšení vzbudil nový vzhled adwords nástroje pro výběr klíčových slov. V některých blogspotech se doslova píše o revoluci díky které mohou získat domaineři spousty dobrých domén za reg fee. Nějak mi nedochází v čem je tak dobrá oproti staré? Když se pokusím zobrazit si cenu za klik tak mi to vyhodí chybu. Takže jsem si s tím moc nepohrál. Kdyžtak napište do diskuze vaše postřehy.

Víte jak se jednoduše dá dostat na první stránku google? Stačí napsat blogpost na webtrhu. Většina příspěvků je na první stránce google, když zadáte jejich nadpis. Chtělo by to ještě trochu pozkoušet na více konkurenční slova, ale vzhledem k tomu, že webtrh má zaindexováno více než 105K stránek a prakticky z každé vede přes horní lištu odkaz na blogy, dá se očekávat poměrně silně protékající link juice.

Hmm tak to je 5 témat na které jsem dneska samostatně nedokázal udělat smysluplný článek.

[poll id=”35″]


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “Jsem trochu přepracovanej”

  1. Přepracování je zřejmé: (…) prodána přes sedo za 45K USD. Prodej proběhl přes SEDO (…) :)

  2. Drago, prosim te hod tady link na ty clanky o adwordsu. Jsem smejdil na googlu a nic jsem nenasel.Diky.

  3. Aby se ti zobrazil sloupec s odhadovanou prům. CZP, musíš být přihlášený jako inzerent.

Comments are closed.