Pár prodaných kousků

Poslední dobou jsem trochu pozaspal při zveřejňování nových dealu v zahraničí, takže je třeba dohnad ztrátu a kouknout se co se za poslední dobu prodalo.

Zrovna dneska se prodala doména 955.com za 30,2K USD. Kromě sběratelské hodnoty (kdo by nechtěl mít všechny NNN.com domény?) se číslo 955 nachází v mnoha produktech. Počínaje hudební stanicí, přes autobus až po jízdní kolo. N domény jsou taková loterie pro domainery. Nikdy nevíte kdy někdo vydá nějaký produkt s tímto číslem. Navíc čím nižší číslo tím větší šance na výhru :)

Další co mě zaujalo byla doména lightclub.com za 15K USD. Nějak se mi nepodařilo zjistit co to vlastně je. Na google vyskakují nějaké diskotéky. Jestli to bude nějaká forma night clubu pro daywalkery netuším v každém případě .cz verze je volná, takže jestli mi utekl nový trend tak máte šanci :)

Včera se zase objevila zpráva o prodeji domény Games1.com za 30K USD. TOP keyword s 1 na konci. Celkem nezvyk vidět takovouto kombinaci prodanou za 30K USD. Nový majitel bude rozhodně muset zapracovat na brandingu, protože tohle je přesně ukázka toho jak doména nemá vypadat. Ale to je například i google.

Jestli jste uvažovali kolik stojí NN.de doména tak nám na to tento týden odpověděla aukce na sedo.com. Doména 39.de byla prodána za 9,9K EUR. Pokud přemýšlíte kolik má hodnotu NN.cz doména tak nabídky pod 50K CZK už snad ani nemá cenu posílat.

Když už tu probíráme ty krátké domény tak za zmínku určitě stojí i prodej CC.com domén. h3.com byla prodána za 12,725 USD a 9s za 10,599 USD.

Aby jsme tu neměli je samé dealy v přepočtu pod 1M CZK, tak uvedu ještě prodej gifted.com, jejiž cena byla 94K USD. Njn za talent se v budoucnu bude dobře platit.

lightclubli

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

11 Replies to “Pár prodaných kousků”

  1. Tak tohle je zarny priklad, ze i bezcenne domeny maji hodnotu…hold kazde auto ma sveho kupce – mi rekl typos pri hledani karky.
    Sic 955.com ma nejaky traffic, ale za tu cenu…
    lightclub.com…jebat
    games1.com je za tu cenu tak slozita domena, ze brandovat ji nebo cekat na zazrak je v rukou pana…..
    Je krasne videt, jak pekne kousky nechcou majitele prodat za par 6 a tak se muse kupci uchylovat k alternativam…..

    1. Marvan: nenajdeš nikoho kdo by ti svou NN doménu prodal pod 50K.

  2. nn.cz do 50K uz asi fakt nejsou. my jsme chteli dat 94.cz do otevreny aukce na DD2, ale nakonec jsem byl respektovanyma domainerama odrazen. takze mozna az na DD3 :-)

  3. Ja si tedy taky myslím, že 50k za NN domenu je přílíš, žekl bych že cena se někde mez 10 – 20 tisíci. kdyby se prodavala na webtrhu.

  4. Kdyby měl někdo zájem tak prodávám 4 NN.sk domény:

    35.sk
    45.sk
    75.sk
    95.sk

    15K/kus

  5. To by mě zajímalo, za kolik by se dala střelit třeba pr-cw.com Časem ji asi budu chtít přenechat. Nějak na ní nemám čas :-(

Comments are closed.