Že by soutěž pro MFA developery?

mad_scientist.jpgVčera mi přistál na emailu vzkaz od Rivala z webtrhu, že rozjíždí nějakou šílenou aukci na otestování jejich nového affil API. Kdo za 50 dní (od 12.10 do 30.11) prodá nejvíce digitálního materiálu vyhraje jízdu Ferrari na závodním okruhu. Samozřejmě vydělané peníze nepropadnou a normálně je získáte.

Ale poďme se na ten jejich affil podívat o co vlastně jde. Fotobanka Pixmac prodává různé fotografie, které využije nejeden webdesigner. Zároveň nabízí i doplňující fotky všeho druhu a to od ilustračních až bulvární. Jak jistě všichni dobře víme nejrozšířenější forobanka images.google.com není tak úplně legálním zdrojem obrázků a pokud něco děláte profesionálně bylo by fajn, aby vás za obrázky nemohl nikdo zažalovat. Navíc nejen design by měl být v určité nadprůměrné kvalitě a ta se všude po internetu jen tak levně neválí (wallpapery se dávají na plochu, nejsou určené k dělání designu stránek). Aby jste získali co nejlepší kvalitu a váš klient se nedostal do konfliktu se zákonem, tak právě od toho jsou tu fotobanky. Ceny se pohybují od 24 do 298 korun. Odměna za zprostředkování prodeje je 25%, což je celkem fajn.

Takže pokud to chcete vyzkoušet nebo si jen prohlédnout fotky zak máte možnost na pixmac.cz.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “Že by soutěž pro MFA developery?”

  1. Díky moc! Návody na naše Pixmac API budu pravidelně psát na můj blog a oficiální dokumentace určitě ještě nabyde na objemu. Každopádně každej affiliate link se počítá!

    Držím všem palce!

    P.S.: Stejně se úplně nejvíc těším až na konec soutěže, reportáž z téhle projížďky bude určitě zajímavá ;)

  2. spíš než pro mfa developery si myslim, že je soutež cílená spíše na blogy jako máš ty ;) pohychybuju, že bude někdo tvořit mfa na prodej fotek. spíš využít to jejich api a udělat něco ve stylu sxc.hu, sice u nás asi nebude moc kupní síla, ale chytrym seo by se dal hezky “ospamovat” seznam. mě tenhle affil nezlákal, ale kdybych měl tématickej blog, ihned nasazuju baner. pak mě ještě napadá možnost propagace na fotofórech, ale tam se nevyznám. toť můj názor.

  3. Pro “kolem”: Pozor! Nejde jen o český rybníček! Mikrosajta, minisajta nebo i celá “affiliate fotobanka” může být cílená na kteroukoliv jazykovou verzi! Pixmac.com, pixmac.de, pixmac.es, pixmac.fr, pixmac.co.uk … ehm, prostě celý svět ;)

  4. Draco tady ma to mfa jen, prtoze mfa tahne… Clanek o mfa si precte vic lidi nez clanek o affilu na pixmac :)

Comments are closed.