404m.com overpenalized :)

evil_google.jpg

Omg už jsem to zase udělal. Jak sem jen mohl. Já jsem zase prodával reklamu na svém blogu. Tentokrát už mám 2hou penalizaci. Možná dokonce i třetí. Nějaká mi mohla snadno uniknout. Z původního GPR 5 mi zůstalo nejdříve 3 (za directoglobal). Teď mi kleslo GPR na 4 dostal jsem navíc penalizaci za mLink dalších -2. Takže mám opět 0. Možná by jsem mohl napsat na google jestli nechtějí poměnit linky, že potřebuju trochu boostnout :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

8 Replies to “404m.com overpenalized :)”

  1. Je pekne ze chces pomoct Mlinku ale bolo jasne ze raz bude penalizovany od google. je to vydno uz na reklame ze si rovno pyta penalizaciu.

  2. Sakra Mlink… tam jsem taky… uvidíme kdy mi to taky přijde

  3. shiwix: jak resite to prehodnoceni webu? Nejaky odkaz? Nebo myslis primo ve webmaster tools?

  4. me prave prijde ze mne penalizovali kvuli DG, ale nejsem si uplne jisty,ono to ani pred tim nebylo nic moc. Ale spatna zkusenost taky zkusenost… da se to napravit. Diky za odpoved

  5. Mlink neni penalizovan a info o cene pobizejici ke koupi se da vypnout, zkuste si to nejdriv sami zkusit a zjistit, pak az sudte.

  6. Nějak porad nechápu tu penalizaci. Není to nekalé podnikání, či zvyhodnovani sama sebe, když Google dává penalizaci za jakýkoliv jiný pokus zpeněžit vlastní stránky kromě nasazeni adsence od Google?

Comments are closed.