Adwebio.com vylepšuje

adwebio2.gifTak se adwebio.com dočkalo nového designu. Nová verze vypadá jednoduše a zdá se mi i přehlednější. Ještě by to chtělo, aby to bylo v češtině a bude to pohoda (mě to osobně nevadí s angličtinou nemám problém, ale když už to budou používat češi). Zároveň jsem se na fóru i dočetl, že už konečně funguje zasílání informací o nově prodaných reklamách na email. Takže to člověk nemusí kontrolovat každý den jestli je něco nového. No uvidíme jak si tento systém povede dál. Zatím z mé strany celkem spokojenost i když na zisky z DirectoGlobal to zatím nemá.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

8 Replies to “Adwebio.com vylepšuje”

  1. Je to určitě lepší a přehlednější než to bylo, ale proč jsou tam ty dva obrovské buttony, které vlastně ani nejsou buttony? První co jsem udělal, když jsem tam přišel – kliknul jsem na button “sell ads” a zjistil, že je to jenom obrázek. Zabírají spoustu místa “před foldem” a nic nedělají.

  2. Pacek: Ty buttony tam jsou schválně. Doděláme tam nějaké stránky s podrobnějšími informacemi. Zatím to vede přímo do katalogu, ale časem tam bude více info pro inzerenty, respektive partnery.

  3. Kermit: Problém je v prázdninovém období a v tom, že zatím není moc inzerentů z oblasti dovolené, apod. Zatím skutek utek, ale již brzy ho chytneme :).

  4. Musim rict ale ze nejsou inzerenti, Vembl sliboval ze ma nejake vetsi inzerenty pripravene pro dobre weby, ale bohuzel skutek utek

  5. Vembl: můj první příspěvek vyzněl trochu negativně. Kromě těch buttonů, které jak říkaš něco dělat budou, se mi to velice líbí. Mám rád decentní design. Hlavně to menu a “Adwebio Tip” dole – to se mi líbí nejvíc. Ta jednoduchost.

  6. Vembl: Nevím jak to je, ale zrovna z oblasti dovolených musí být největší zájem, když jsou prázdniny, ne? (nevím, nepohybuji se v travelu)

Comments are closed.