Doména ballet.com prodána za 1.160.235 USD

Doména ballet.com byla v dubnu 2022 prodána za 1.160.235 USD. Prodej potvrdil doménový broker Puneet Agarwal. Transakce byla provedena prostřednictvím Escrow.com, kde byl prodej také potvrzen.

Kupcem je americká společnost Ballet, která poskytuje jednoduchá a bezpečná řešení pro ukládání kryptoměn na globálním trhu. Společnost založil v roce 2019 Bobby Lee a mezinárodní tým veteránů kryptoměnového průmyslu.

Ballet se domnívá, že stávající softwarová a hardwarová řešení peněženek na trhu jsou pro většinu lidí příliš složitá a často vedou k frustraci, uživatelským chybám a někdy i ke ztrátě finančních prostředků. To je významná překážka vstupu, která lidi od investování do kryptoměn odrazuje.

Vlajkový produkt společnosti Ballet – kryptoměnová peněženka řady REAL – je řešením, které usnadňuje používání kryptoměn pro každého. Nabízí jednoduché a elegantní uživatelské prostředí, které umožňuje novým uživatelům kryptoměn překonat úzké hrdlo jejich přijetí. Tato inovativní a patentovaná konstrukce peněženky nevyžaduje žádné nastavení a je připravena k použití ihned po vybalení z krabice. Ballet’s REAL Series je nejsnadněji použitelná peněženka typu cold storage pro nové uživatele na světě.

Co se týká domény ballet.com, tak ta byla poprvé registrována v roce 1995.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.