Změňte si veliksot písma na Adsense

google.pngDneska se po delší době opět pouštím do dělání minisite a kvůli testování nového jednoduchého css designu jsem se místo klasických šedivých tabulek, které mají suplovat reklamní plochy, rozhodl si vygenerovat plochu v konkrétních barvách. Prostě adsense se stane součástí designu. Co mě ale překvapilo, že při generování reklamní plochy si můžu navolit velikost písma a to ve třech provedeních malé, střední a velké.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

8 Replies to “Změňte si veliksot písma na Adsense”

  1. Počítám, že u stávajících reklamních ploch, vygenerovaných už “novějším” způsobem tak, že jdou editovat to písmo půjde změnit i bez nutnosti vyměňovat zdrojový kód.

  2. Myslíte, že budou mít větší mp jednotky s velkým fontem nebo právě malým? No zatím testuji velký font oproti normálnímu a myslím, že mp půjde nahoru.

  3. Re Milan Kryl: Samozřejmě že jde velikost písmen upravit i u starých ploch.

  4. By Online hry: A že jsi o tom teda neinformoval, když o tom víš tak dlouho. BTW, tvoje matka tě pojmenovala Online hry?

    Jinak samozřejmě díky za informaci, drago.

  5. Fukar: Jj, se tu sešli dva. Jeden se jmenuje penize a druhý Online Hry. jsou to frajeři. :D

  6. Andre: Penize aspon mel dotaz k tematu, Libor Fikr jenom spamuje fora kvuli linkbuildingu a jeho prispevky maji naprosto nulovou informacni hodnotu …

Comments are closed.