Namedrive má nový design

Parkovací společnost namedrive je v ČR dobře známá. Jako jedna z mála umožňuje parkovat, celkem bez problémů, české domény a monetizovat český trafik. Sice ve většině případů se jedná o kliky za 2 centy, ale stále lepší než nechat doménu ladem. Dneska mě překvapila delší odstávka. Na blogu, ale slibovali nové funkce a že to vše bude rozhodně stát za to.

Co se týká úpravy designu tak mi připadá více ve stylu google analytics. Je celkem přehledný a přibyl i hezký portfolio koláč o původu návštěvníků na všech doménách. V detailním nastavení domény se to hemží grafy a statistikami. Zoomovací mapa na mě udělala asi největší dojem. V nastavení domény se dozvíte i původ trafiku (direct, referrer nebo search engine). Celkem se mi líbila i historie změn, pomocí níž se bude snáze dát zjistit která změna byla pro výdělky prospěšná a která naopak ne. Ještě si s tím budu muset pohrát :)

Asi nejvíce propagovanou novinkou je NDX market. Dají se zde prodávat překvapivě domény. Vše probíhá klasicky. Hodíte doménu do aukce (zdarma). Pokud jí někdo koupí tak pošle peníze na účet ND. ND vám dá vědět ať převedete na nového majitele doménu. Jakmile jí má, pošle vám ND peníze. Bouhžel jsem nezjistil kolik si účtují provize za prodej domény.

V každém případě hezká změna, škoda že stále platí tak málo za český trafik.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “Namedrive má nový design”

  1. ND ma velmi milo prekvapilo touto zmenou. pravdepodobne sa stým skúsim pohrať aj ja ešte trošku.

Comments are closed.