Co vznikne když se opije programátor?

Většinou záleží co pije. Pokud si dáte Ševčův drink, který je pojmenován po jednom legendárním programátorovi, pak se programuje opravdu dobře. Je to mix vodky a energetického nápoje Hell. Popřípadě jeho vylepšená verze vysokooktanový Ševča, kde je pro ušetření střízlivého času dvojitá vodka. Tento drink má tu výhodu, že ačkoliv jste v poněkud opilém stavu nemáte potřebu spát. Nevýhoda je, že pokud se dostanete domů, může se stát že až do brzkých ranních hodin pak programujete, popřípadě něco píšete. Mě se například podařilo napsat čtyři kapitoli scifi knížky. Ale zpět k tomu programování. Zhruba před rokem jsem se vrátil už v jedenáct domů (večer). Sednul k počítači. Vytáhnul tablet. Asi na potřetí našel USBéčko a načmáral pár obrázků. Ještě předtím stihl zaregistrovat doménu. Pak jsem se dal do programování… No druhý den matně si snažíc vzpomenout co jsem vlastně provedl kouknu do počítače. Hmm kompletní prezentace. Kompletní vlastnoruční obrázky. Tabulkoví design (na CSS jsem byl moc mimo). Wow a tohle jsem vymyslel jak? No nahrané na interentu to není, ale co to se bude lidem líbit. Hodím pár odkazů na nějaké blogy a bude to. No už vás nebudu napínat za zhruba 3 hodiny podnapilého stavu jsem splácal jakseozrat.info. Toto je neoficiální verze. Možná jsem někde psal oficiální, ale podle množství překlepů je poznat, že jsem nebyl zrovna ve své střízlivé kůži.

Zrovna dneska jsem našel další z projektů, které vznilkli v mé nestřízlivé mysli. Už si přesně nepamatuju kdy to bylo, ale ten den jsme probírali diskutéry na novinky.cz a některé lidí, kteří radši budou pokládat nesmyslné otázky než by použili google nebo si přečetli manuál. Probírali jsme jak by bylo super kdyby bylo kam je na internetu poslat. Musím uznat, že tento projekt ležel na mém disku delší dobu. Nepatřím mezi zrovna nejagresivnějš, radši lidem vysvětlím kde dělají chybu než jim vynadat. Na druhou stranu mě napadlo, že by stálo za to něco takového alespon pro otestování dát na internet. Tentokrát jsem k projektu neregistroval doménu, tu jsem zaregistroval před nedávnem. No takže s nulovou hrdostí vám představuju nejstupidnější projekt, který jsem kdy udělal a to lecebna.info. Pokud vás někdo naštve tak jej můžete do léčebny zapsat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

3 Replies to “Co vznikne když se opije programátor?”

  1. A pro nás, co jsme líní jako prasata, existuje Jelzin Gold nebo Amundsen Energy, což je v podstatě totéž už namíchaný.

    Velmi radno ale je před takovou seancí odpojit síť…

  2. nahodou docela pekny, me se to libi, obzvlast ta lecebna :)

Comments are closed.