Tvůj web v IE vypadá jak s****a

No tohle mi přišlo mailem. Nutno dodat že mě to zezačátku zaskočilo, potom pobavilo a nakonec donutilo nějak otestovat zdali je to pravda. Nebudu sem psát o jaký web se jednalo. V zkratce šlo o MFA web, kde jsem nepoužil své oblíbené tabulky a zkusil být trochu in pomocí CSS. Jelikož jsem ale programátor a ne kóder měl sem se radši držet svého tabulkového “lajoutu”. No problém je v tom že IE nepoužívám. Ne proto, že by jsem měl něco porti MS, ale prostě jednoho dne se mi zasekl a já zkusil konkurenci. Ta se mi zalíbila natolik, že dávám přednost alternativnímu prohlížeči. Teď se ale dostávám k problému. V současné době existuje nespočet různých prohlížečů, které se používají. Jak vlastně můj web vypadá v ostatních. Nebudu je přeci všechny instalovat a co lynux a jeho prohlížeče? No a jelikož je v současné době internet už skoro “nekonečný” a tak co napadlo mě tak někdo už určitě vyřešil. Po pár minutách hledání nacházím projekt browsershots.org. Zde zadám svůj web a za pár minut mám postupně screenshoty so potřebuju a to jak Windows, Linux i Mac OS. Zas takový rozdíl to nebyl. Na mém MFA stačilo doplnit středník a už to šlapalo jak mělo. V každém případě děkuju Johann C. Rochollemu za jeho bezva nástroj. Užijte si ho také.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

13 Replies to “Tvůj web v IE vypadá jak s****a”

  1. Hele nechci nic rikat ale i tenhle web obsahuje par otresnych chyb.. A vidim je i ve firefoxu

  2. Tenhle web obashuje hodně chyb a je mi to úplně jedno :)

  3. to admin: tvou vetu “Tenhle web obsahuje hodně chyb a je mi to úplně jedno” si zapamatuju a zrejme ji s drobnymi modifikacemi budu casto pouzivat. Jeji pouziti zajisti lepsi vysledek nez se trapit a slozite vysvetlovat.

  4. Důležitý je obsah a ten tady je dostatečně kvalitní ;) A linux je s měkkým i :)

  5. kdyz jsem to cetl, malem jsem se posral:
    “lynux a jeho prohlížeče”

    Ale ok, jinak obsah dobrej, pravidelne ctu novinky. Sice mi to zatim v praxi k nicemu nebylo(nerikam, ze informace jsou spatne), ale i tak :-D

  6. Nebylo to myšleno nějak ofenzivně. Prostě jen nemám náladu probírat chyby, kterých je můj blog plný.

  7. Mno já ti drago nevím. Ať koukám, jak koukám. Pořád ve tvém webu tu sýkoru nevidím. Navedeš mě, kam se mám dívat?

  8. Správný webmaster musí stránky kontrolovat aspoň v IE a firefoxu :) U firefoxu existuje něco jako IE tab což je velice dobrá věc.
    btw. ta stránka browsershots.org je velice pomala a často mi screen nedodá vůbec.

  9. To je fine ze ti je to jedno. ale kdyz si otevru stranku a vidim skoro kulovy z daneho clanku tak nevim. To uz straci podstatu toho mit nejaky web. Otevri si nejaky clanek kde mas tabulku a uvidis jak hezky ji prekryva reklama od adsense takze s tabulky vyctes velky hovno..

  10. Adsense plánuju dát úplně pryč. Za těch pár dolarů měsíčně mi to nestojí :)

    Asi budu první blog o vydělávání bez reklam :D

Comments are closed.