Nutkání domainera

Každý domainer má nutkání vlastnit nejen domény, které mají tržní hodnotu, ale i domény, které se mu prostě líbí. Je to jako pracovní nemoc možná u některých až šílenství. S odstupem času už domainer dokáže na základě vlastních zkušeností poznat, která doména má pro něj hodotu a která už ne. Párkrát jsem se tady pochlubil svím skriptem, který generuje stránky pro hudební skupiny. V současné době na něm jedou 3 minisites code red, morandi a gorillaz. Skript je jednoduchý až primitivní. Ale vraťme se zpět k mé úvaze. Všechny domény jsem vybíral na základě předvídané návštěvnosti. (S výjimkou gorillaz.cz ta expirovala a měla GPR 3 a chtěl jsem na ní otestovat nový systém backlinks platí 2USD za link měsíc). Hmm zase mi utíkají myšlenky jinam. Prostě chci říct, že každou z těch tří domén jsem kupoval protože jsem předpokládal, že z ní pujde zisk. Jenomže co kdyby jsem udělat také stránky své oblíbené kapele. Jelikož nightwish jsou už zabrané zůstává mi ještě jedna oblíbená. Taková, kterou nikde v juke boxu nemají. Jedná se o skupina The Killers. Ano mám neskutečné nutkání zaregistrovat si jejich doménu a využít můj psudoredakční systém až na hranici jeho možností. Nacpat tam všechny texty písniček a videa. Jenomže pro koho? V porovnání s předchozími je zde minimální hledanost a jejich hity se moc nehrají v českých radiích. Musel by jsem tedy nejdřív provézt linkbuilding, aby se dalo něco málo vytězit alespoň na zpětných odkazech. No jak se znám tak by jsem těm stránkám věnoval hodně času. Přitom pro microsite přemíra informací je spíše na škodu. Lidé najdou co chtějí a už neklikají na reklamu kolem. Prostě se musíte ovládnout a něco raději oželet. Přeci jen jde o nějaký ten přivýdělek a ne o zábavu. Tak schválně kolik z vás zná The Killers?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

10 Replies to “Nutkání domainera”

  1. Co treba obcas delat weby, ktere maji informacni hodnotu a jsou delany pro zabavu, protoze te uvedene tema proste bavi? At vydelavaji dalsi veci, tohle je proste pro radost.

  2. Jj, vše je otázkou priorit. Já třeba do http://www.post-rock.cz nastrkal už kvantum peněz (+ nějaké ty drobné do koncertů)… a stejně to člověk dělá furt. Některé weby/končíky jsou prostě srdcovky. ;o)

    The Killers znám. Programově neposlouchám, ale když už jo, tak se poslouchají dobře.

  3. Hudbu síce často nepočúvam, ale v tej mojej (zatiaľ) skromnej zbierke cca 15 piesní si nájde miesto také Somebody Told Me či When You Were Young.

  4. Tak já The Killers znám a rád je poslouchám. A přesně, jak řekl medvidek. Běž do toho!

  5. Já je znám :) Z last.fm vím, že v Americe docela letí. V Česku to asi bude slabší – na klasická rádia je to moc alternativní muzika, na Radio 1 je to za moc pop.

  6. Killers? Já myslim, že každý kdo není odkázaný jen na hudbu z Evropy2 by měl znát tuhle kapelku.

  7. Hlavne si tu domenu registruj driv, nez zacnes na blogu psat tyhle uvahy..sam mam strasny nutkani si ji regnout, ale pockam az co ty :)

  8. Aby jsem řekl pravdu mě se nejvíc líbí ty staré hlavně Somebody told me a Mr. Brightside.

    snakey: doménu samozřejmě registruj než jí dostane nějaký spekulant :D

  9. Teďka v TV často bývá reklama na Nike courage, myslím, že je to písnička The Killers…zpívá se tam něco jako I got a soul but im not a soldier….

Comments are closed.