Nejhledanější slova na seznamu

Koncem minulého roku si u mě několik lidí objednalo statistiky hledanosti slov na seznamu. Měli ještě ten starý systém, a proto nebyl problém je vydolovat. Zabralo to sice celé odpoledne ale nakonec jsem měl seznam asi 14 tisíc nejhledanějších slov. Pro optimalizaci na vyhledávání to bylo dostačující. Už je to nějaký ten pátek a rozhodl jsem se že pro studijní účely by jsem tento starý seznam mohl dát na blog a trochu si tak u čtenářů šplhnout :)

Data jsou ve 4 sloupcích. Slovo je testované slovo. Číslo v našeptávači byl jakýsi seznam index. Podle tohoto čísla se zobrazovaly slova v našeptávači (pořadí). Nebylo to jak si mnozí mysleli podle hledanosti. Třetí sloupec je hledanost za měsíc a čtvrtý za den.

Seznam najdete zde heslo k archivu je 404m


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Nejhledanější slova na seznamu”

  1. Ahoj, díky za super přehled. Chci se zeptat, jestli jsi objevil nějakou matematickou souvislost mezi našeptávačem a skutečným počtem hledání? Úměrné to není, co jsem se díval …

  2. Jde o to že hodně lidí prostě zadá třeba písmeno a nebo prostě jen čísla. To by v našeptávači pak nevypadalo hezky. Prosto preferuje smysluplná slova. Ovšem to platilo před 3/4 rokem jak je to teď nevím.

  3. Teď už tam mají nějaké opatření, ale i to by se dalo obejít. Uvidím jak bude čas.

Comments are closed.