Okurková doménová sezona?

Musím přiznat, že od chvíle co dělám do domén (už to je skoro rok), tak se hodně věcí změnilo. Počáteční nadšení vystřídalo upozornění na blízkou expiraci domén, které jsem na začátku registroval. V té době mi připadaly velmi dobré, bouhžel s odstupem času už člověk nějak pochopí a zas tak zajímavé mu už nepřijdou. Začne se specializovat na něco konkrétního. Vypracuje si komplexní metodu jak posuzovat zda doménu registrovat, anebo ne. V současné době se toho moc neděje. O prázdninách se tak dobře neprodává jako mimo ně, takže spíše slídím kde co zaregistrovat. Nedávno v davu expirovaných domén jsem zahlédl gorillaz.cz, což je název jedné skupiny, ktera bývala velice populární. Hodí se mi do mého projektu Bands. (viz článek Nejlepší redakční systém) Takže se gorillaz.cz přidala k dalším microsite morandi.cz a codered.cz. Systém je navrhnutý tak, aby splňoval základní podmínky primitivní stránky a mohlo na něj být úmístěno cokoliv. Když není co registrovat v ČR tak se musím podívat do zahraničí. Po dlouhé době jsem zase navštívil TDNAM. Neustále tam pokukuju po LLL.info doménách. Bouhžel nic pořádného za rozumnou cenu tam není. Jelikož jsem nedávno plánoval rozjet projekt k World of Warcraft a potřeboval jsem koupit doménu. Trvalo mi 3 dny najít něco alespoň přibližně vhodného. Když už jsem byl na TDNAM tak jsem zkusil do keywordu zadat wow a hle vyhodilo mi to doménu wowmanual.com za 5USD v closeout. Do konce zlstávalo 5 hodin a nikdo jí nebral. Si říkám tam bude nějaký háček a začnímá zjišťovat jestli opravdu hra z 10M lidmi, kde je vyprodaná doména snad všech hlavních měst a zón, které se v ní nacházejí má volnou doménu její skratky + manual. Světe div se ano měla. Na nic sem nečekal a registroval. Zatím jí parkuju a přemýšlím co s ní udělám dál. V každém případě za nějakých 12 USD no neberte to :)

Začátkem tohoto měsíce jsem ještě registroval doménu lydie.cz, kteru mám do své sbírky ženských jmen.

Jinak se rozmýšlím, co dál. Začátkem příštího týdne chci rozjet prodeje několika lukrativnějších domén z mého seznamu .cz domén a to od nízké částky.
Dále přemýšlím o prodeji odkazů na mém blogu. Tak 3 by se ještě dali prodat :)

Mimochodem dneska je sraz lidí z webtrhu v Táboře, čas je v 20:00 a místo klub Casablanka. Přesné zaměření zde. Takže kdo máte chuť zajďete. Určitě nás poznáte, ale pokud ne na stole bude modrý dynosaurus :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

4 Replies to “Okurková doménová sezona?”

  1. Na gorillaz.cz jsem si dělal zálusk, byla volná a hodně jsem váhal. Nakonec jsem jí dal na webtrh do tipů na volné domény :)

  2. chci rozjet prodeje několika lukrativnějších domén z mého seznamu .cz domén…

    Nechces pustit do sveta nejake lukrativnejsi domeny nez jsou na odkazovanem seznamu. Mam nakupovaci naladu, ale je fakt okurkova sezona :-(

Comments are closed.