Vaše .cz domény na prodej CIX. (max 20K CZK)

Máme tu první pátek v měsíci a to je čas nabídnout nějakou hezkou .cz doménu čtenářům 404M. Opět se akce týká jen .cz domén s cenou do 20K CZK. Pokud prodáváte domén více, tak si do komentáře nezapomeňte vložit odkaz na portfólio. Dále při vkládání kontaktu prosím nepoužívejte něco jednorázového. Kupci často objeví nabídku i několik měsíců po zveřejnění nabídky a pak mi píšou :)

Pravidla

  • Maximální cena domény 20.000 CZK anebo ekvivalent v jiné měně. Jakou měnu si zvolíte je také jen na vás, ovšem nezapomeňte uvést alespoň hrubý přepočet na CZK.
  • Na jednoho člověka připadá jen jedna nabídka. Pokud toho máte víc, dejte si odkaz na portfólio do komentáře.
  • Nepoužívejte připojení přes proxy servery, antispamový plugin to rovnou označuje za spam. To poznáte tam, že se neobjeví komentář čeká na schválení. Pokud se váš komentář ztratí napište mi email (drago@landofice.com). Kouknu na to.
  • Prosím dodržujte šablonu. Hlavně nezapomeňte na uvedení kontaktu. Pokud kontakt nebude uveden, dám tam email z komentářového formuláře. Případně je možné odkázat například na bazardomen.online, kde je doména vystavena a lze vás přes systém kontaktovat.
  • Nekomentujte tento příspěvek. Budou schválený jen nabídky.
  • Proces schvalování nabídky je následovný: Nejdříve musí projít přes antispam Akismet, který jí občas neschválí (pokud se to stane napište mi email, je možné, že jste na celosvětovém blacklistu). Poté se na ní kouknu já. Jestli je váš cenový požadavek odpovídající této akci a dodrželi jste šablonu.
  • Pokud doména obsahuje číslice uveďte jí malými písmeny a do závorky velkými.

Podvody

Jestliže prodáváte něco přes internet je třeba dávat si pozor na podvody. Platí to i o doménách. Nebojte se využít služby třetích stran pro převod domén (umí to třeba TELE3 anebo i Subreg), popřípadě sepsat smlouvu. Nespoléhejte jen na emailovou komunikaci a ústní příslib.

Šablona

Šablona slouží k zpřehlednění komentářů, prosím dodržujte jí.  Pokud se najdete opravdu hezký kousek za velmi atraktivní cenu, může oslovit i @DoménovéhoRobota a ten vám udělá menší reklamu ;)

Šablona vypadá následovně:

  • c0.cz (doména musí být .cz)
  • 12.000 CZK (cena může být v jakékoliv měně a to včetně BTC, vždy ale musí být alespoň surový přepočet na CZK, nezapomínejte uvést zdali jste plátci DPH)
  • drago@landofice.com (pokud zapomenete kontakt, dám tam email z formuláře. Jestli tam nebude tak vaše nabídka nebude schválena)
  • Dvouznakové .cz domény jsou již dlouhé roky vyprodané a jejich cena postupně časem roste. Pořiďte si také jednu.

Závěr

Pokud chcete mít průběžně přehled o nově schválených nabídkách přidejte si do RSS čtečky následující feed.

  • 404m.com/2021/06/04/vase-cz-domeny-na-prodej-cix-max-20k-czk/feed/

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

One Reply to “Vaše .cz domény na prodej CIX. (max 20K CZK)”

  1. webyadomeny.cz
    6 900 Kč (bez DPH, jsem plátce DPH, daňový doklad samozřejmostí)
    Vytvořte magazín nebo blog o webech a doménách. Doména WebyADomény.cz může být užitečná i pro firmy, které poskytují webhosting a registraci domén. Nebo si ji kupte jako investici.
    info@letem.cz
    Jinak prodám desítky pěkných kousků, většinou do 1 900 Kč:
    https://bazardomen.online/profile/jiri-polacek/?sort=3
    Napište, že jste přišli z 404m.com a dám Vám 10% slevu.
    Případně si vyberte doménu, která se Vám líbí, a napište mi svoji cenu. Když to pro mě bude dávat smysl, tak se dohodneme (hned nebo třeba v budoucnu).

Comments are closed.