Doména Christian.com prodána za 600K USD

Domain broker Dave Evanson, jednoho z největšího tržiště domén SEDO, oznámil že se mu podařilo úspěšně prodat Christian.com za 600K USD.

Kupec prozatím není známý. Jeho identita je chráněna přes Domains By Proxy, LLC  (WHOIS Proxy). Není ani známo co na doméně chystá. Prozatím na ní je jen informace “The leading brand for the Christian faith community.”

Je zajímavé že tato doména byla už jednou prodána v roce 2009 přesně za stejnou částku. Koupil jí Boris Kreiman, který na ní chtěl vytvořit sociální síť pro křesťany. Byla to 5. nejdražší prodaná doména roku 2009.

Závěr

Je to celkem zajímavá doména se slušným potenciálem. Nápad udělat na ní sociální síť pro křesťany se mi líbí. Dokonce by to mohlo i fungovat, protože ostatní sociální sítě dnes spíše připomínají … nemám teď slušné slovo … tak třeba “semeniště zla”? Prostě spousta nenávisti. Vytvořit sociální síť s pořádným omezením pro určitou sociální skupinu by mohlo fungovat. Možná by takovýto projekt dokonce mohl fungovat z příspěvků anebo prodeje reklamních předmětů.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

One Reply to “Doména Christian.com prodána za 600K USD”

  1. Mám doménu cornela.com tj křestní jméno kolik myslíš že se prodá? Kdyby měl někdo zájem zprostředkovat prodej budu rad

Comments are closed.