Ethereum navazuje partnerství s MMX, aby mohli založit doménové peněženky

Ethereum a společnost Minds + Machines Group Limited (MMX) navázali exkluzivní spolupráci, která má zajistit snadnější posílání a příjem kryptoměn uživatelů.

Běžná adresa peněženky na kryptoměnu ETH (Ethereum) má zhruba následující formát:

0x412617833D2dab56B044A5B4e94d323fcB038290

Zapamatovat si takovýto řetězec je téměř nemožné. Proto Ethereum ve spolupráci s MMX přichází s možností napojit si svou adresu peněženky na novou doménu .luxe. Místo takovéhoto složitého řetězce byste mohli peníze posílat například na drago.luxe. Bylo by to snadnější a dala by se takto budovat i značka. MMX tuto vzájemnou spolupráci označuje jako projekt: “Let U Xchange.”

Ethereum doposud provozovalo vlastní doménu .eth, ovšem na svém DNS pod názvem ENS (Ethereum Name Service). Hlavní vývojář ENS Nick Johnson řekl, že jsou velice nadšení z nových pokročilých možností propojení ENS a DNS, které jim přinesou další zlepšení pro blockchainové aplikace ale i uživatele.

V současné době je aktivních nějakých 26 milionů ETH peněženek. Neoficiální doménu .eth používá zhruba 300 tisíc peněženek. Jejich majitelé se o svou .luxe doménu budou moct přihlásit od 9. do 25. srpna 2018. Prozatím je doména .luxe v sunrise period, což znamená že si domény mohou nárokovat držitelé ochranných známek. Po 25. srpnu bude doména volně k registraci.

  • https://zycrypto.com/ethereum-partner-mmx-to-create-readable-wallet-addresses/

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup