Vaše .cz domény na prodej XLIV.

Máme tu první pátek v měsíci a jako už po 44té bude patřit nabídce vašich .cz domén. Tentokrát opět vrátíme pravidlo s maximální cenou. Na nabídky za stovky tisíc ještě nepřišel čas ;)

Pro tento měsíc tedy stanovíme maximální cenu na 20K CZK. Kousky s nejvíce hlasy opět po skončení zveřejní @DoménovýRobot všem domainerům, kteří jej sleduje :)

Pravidla

  • Maximální cena domény je 20.000 CZK anebo její ekvivalent v EUR či BTC. Jakou měnu si zvolíte je jen na vás, ovšem nezapomeňte uvést alespoň hrubý přepočet na CZK.
  • Na jednoho člověka připadá jen jedna nabídka. Pokud toho máte víc, dejte si odkaz na portfólio do komentáře.
  • Využijte a k ohodnocení ostatních nabízených domén. Ideálně ohodnoťte poměr kvalita/cena.
  • Nepoužívejte připojení přes proxy servery, antispamový plugin to rovnou označuje za spam. To poznáte tam, že se neobjeví komentář čeká na schválení. Pokud se váš komentář ztratí napište mi email (drago@landofice.com). Kouknu na to.
  • Prosím dodržujte šablonu. Hlavně nezapomeňte na uvedení kontaktu. Pokud kontakt nebude uveden, dám tam email z komentářového formuláře.
  • Nekomentujte tento příspěvek. Budou schválený jen nabídky.
  • Proces schvalování nabídky je následovný: Nejdříve musí projít přes antispam Akismet, který jí občas neschválí (pokud se to stane napište mi email, je možné, že jste na celosvětovém blacklistu). Poté se na ní kouknu já. Jestli je váš cenový požadavek odpovídající této akci a dodrželi jste šablonu.
  • Pokud doména obsahuje číslice uveďte jí malými písmeny a do závorky velkými.

Podvody

Jestliže prodáváte něco přes internet je třeba dávat si pozor na podvody. Platí to i o doménách. Nebojte se využít služby třetích stran, popřípadě sepsat smlouvu.

Šablona

Šablona slouží k zpřehlednění komentářů, prosím dodržujte jí. V pravém horním rohu 404M je sloupeček se šesti posledními komentáři. Takže případný zájemci uvidí název domény a cenu, což zvyšuje šanci na prodej. Pokud se najdete opravdu hezký kousek za velmi atraktivní cenu, může oslovit i @DoménovéhoRobota a ten vám udělá menší reklamu ;)

Šablona vypadá následovně:

  • diablo4.cz (doména musí být .cz)
  • 5.000 CZK bez DPH (cena může být v jakékoliv měně a to včetně BTC, vždy ale musí být alespoň surový přepočet na CZK, nezapomínejte uvést zdali jste plátci DPH)
  • drago@landofice.com (pokud zapomenete kontakt, dám tam email z formuláře. Jestli tam nebude tak vaše nabídka nebude schválena)
  • Podle článku na Forbers z roku 2015 byla Diablo 3 celkem 10. nejprodávanější hra v dějinách. Prodalo se jí přes 30 milionů kusů. Diablo 4 je tedy budoucí sázkou na jistotu ;) (nějaký krátký popis, který prodává)

Závěr

Pokud chcete mít průběžně přehled o nově schválených nabídkách přidejte si do RSS čtečky následující feed.

  • 404m.com/2016/02/05/vase-cz-domeny-na-prodej-xliv/feed/

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

17 Replies to “Vaše .cz domény na prodej XLIV.”

  1. mobilni-weby.cz
    500 CZK bez DPH (faktura od plátce DPH)
    info@letem.cz
    Nabízíte tvorbu mobilních webů? Vytvořte si prezentaci na této adrese. Pisálci mohou také dát dohromady magazín o mobilních webech.

  2. Balík 3 domén: ExkluzivniSPZ.cz, ExkluzivniZnacka.cz, ExkluzivniZnacky.cz
    8490,- CZK
    kremzertgm@hotmail.cz
    Hodnota těchto domén vzrostla a nadále poroste, vzhledem k novému zákonu, platnému od začátku tohoto roku, jež umožňuje SPZ (registrační značky) na přání. ExkluzivniZnacka.cz a ExkluzivniZnacky.cz se ale dají využít i pro další zajímavé účely (projekty).

  3. znakymest.cz
    1000 Kč (nejsem plátce DPH)
    domaining@centrum.cz

    Když ještě byla online “coming soon” stránka s kontaktem, tak doména měla měsíční návštěvnost 200+ unikátů a taky pár lidí měsíčně napsalo na email dotazy ohledně zakoupení samolepek nebo jiných předmětů se znakem nějakého města (tj. potenciál to tedy určitě má, ale pro mě je tahle oblast trochu mimo výseč – monetizoval jsem to jen přes AdSense :)).

    PS: Mám na prodej ještě asi 5 “hotelových” domén, kdyby někoho zajímalo.

Comments are closed.