Webtrh překročil 100 000 uživatelů

Martin před chvílí oznámil, že Webtrh překročil sto tisíc zaregistrovaných uživatelů. Velká gratulace od ID 271 :)

Webtrh je největší fórum nejen pro online podnikatele v Česku a Slovensku a zůstalo to tak i přes několik změn designu, pravidel i principu fungování. Jj nostalgie k starému Webtrh je silná. Stará komunita byla dobrá, nový design nestojí za nic … znáte to :)

Tak zlé to ale teď rozhodně není. Stále je Webtrh skvělým místem, kde získáte své první podnikatelské kontakty a reference. Jen legendární MFAčkaři a domaineři, kteří diskutovali o “velkém byznyse” a byla s nimi sranda se rozprchly všude možně. Njn pamatujete na Domain day 1 a 2? Teď je Webtrh spíše o eshopech, ale často se zde objevují i offline témata. Osobně najdu za týden 2 – 3 zajímavá témata, která sleduji. Podle mě si tam něco zajímavého najde každý. Navíc je Webtrh největší znalostní báze českého online podnikání, takže díky za ně :)

Pokud se chcete podívat do histore Webtrh navštivte Seopedii, kde má vlastní článek. Nachází se tam i screenshot původního “medového” Webtrhu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

4 Replies to “Webtrh překročil 100 000 uživatelů”

  1. Nikdy by som si netipla že webtrh môže mať fakt až toľko registrácií. Neviem či vôbec tomu verím :D … a pozerám že seopedia dostala tiež nový responzívny vzhľad :)

  2. Pěkné, kolikrát tam lidé dostanou přesně, co potřebují a příspěvky mají určitou hodnotu.

  3. hodne registraci pochazi od botaku. Jeste pred rokem 50k

Comments are closed.