Prodané .cz domény 19. – 26. října

Tento týden se moc nevyvedl. Celková cena prodaných .cz domén byla 15.288 a pouze dvě se prodaly za více jak 1K CZK. Po delší době, také překonal Subreg aukční portál dAukce.

Nejdražší prodanou doménou tohoto týdne se stala u7.cz. Jako převážná většina dvouznakových domén se také prodala na Subreg. Její cena se vyšplhala na 4.057 CZK, což jí řadí na 40té místo mezi prodanými dvouznakovými doménami evidovanými v doménovém rejstříku.

Na druhém místě je zajímavý kousek bets.cz za 1.101 CZK prodaný na dAukce. Anglické slovíčka na českých doménách jsou zhruba stejně dobré jako česká slovíčka na těch anglických. Na druhou stranu .cz doména má jednu, řekněme tajnou výhodu. V dávných dobách se totiž používala jako taková hodně hardcore verze za doménu tři křížky. Existuje dokonce několik legend a možná i pozůstatků čím se proslavila :)

A to je ze zajímavých domén pro tento týden všechno příští snad bude lepší

Statistiky

Co se týká statistik, tak na dAukce se prodalo celkem 15 .cz domén za 5.551 CZK. Na Subregu to bylo 13 .cz domén za 9.737 CZK (3 v rámci uživatelské aukce a 10 speciálních registrací). Celkem tedy 28 kousků za 15.288 CZK.

Doménová předpověď

Tento týden @DoménovýRobot přepočítával část databáze, takže upozornil na některé dříve prodané kousky, které jsou stále volné, jak s oblibou píše. Pro tento týden doporučuje sledovat následující .cz domény.

  • 27.10.2014 – hospodarskakomora.cz ($)
  • 28.10.2014 – zooolomouc.cz ($)
  • 29.10.2014 – in-travel.cz ($)
  • 30.10.2014 – parkuji.cz ($), games-portal.cz ($), BystricenadPernstejnem.cz ($), BystricepodHostynem.cz ($), FrydlantnadOstravici.cz ($), NoveMestonaMorave.cz ($), vazani-kravaty.cz ($), jablonecnadjizerou.cz ($)
  • 31.10.2014 – 7p.cz
  • 01.11.2014 – tvprodukty.cz ($)
  • 02.11.2014 – kvalitniprace.cz
  • $ – Doména byla prodána za 1K CZK

Myslím, že někteří starostové by měli být v pozoru :)

Závěr

Pokud víte o nějakém dalším prodeji .cz domény, tak mi prosím dejte vědět. Díky.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

8 Replies to “Prodané .cz domény 19. – 26. října”

  1. Já jsem koupil v týdnu doménu karneval-kostymy.cz – kdysi to byl úspěšný shop, pak pár let nevím a nyní jsem na ni náhodou narazil a byl na ní pochybný pr web, stála 2500 kč. Prodáváme karnevalové kostýmy a masky, takže se nám pěkně hodila, nahodili jsme na ni eshop a během pár dní už má pěkné pozice na karnevalové kostýmy, kostýmy na karneval…takže pro nás dobrá koupě :-)

    1. Sloh: Subregovské nedělní aukce řadím do dalšího týdne. Jinak o l3 jsem uvažoval sám.

    1. pepepe: přiznám se, že jsem si toho nevšiml, můžu se zkusit poptat. Nějaké přesuny domén jsem zaznamenal díky operacím v doménovém rejstříku a grafům CZ NIC.

    2. pepepe: Prozradím, že nedávno se objevil investor, který projevil vážný zájem o většinu portfolia.

Comments are closed.