Prodané domény 22. – 28. října

Tento týden se na dAukce opět pěkně rozjeli. Celkem bylo na prodej 64 domén, z kterých se prodalo 47 kousků. Nutno ovšem podotknout, že pouze 21 s cenou nad 500 CZK. I tak je to ale příjemná změna oproti letním měsícům.

Nejdražší doménu tohoto týdne i9000galaxy.cz jste si mohli koupit na dAukce. Po 28 příhozech se její cena vyšplhala na 4,6K CZK. Ne že by byla sama o sobě tak super, ale na atraktivnosti jí určitě přidal i srank 4 (v době publikování aukce byl dokonce na 5). Dříve se zde nacházelo zřejmě dosti oblíbené diskuzní fórum. Soudě podle statistik toplistu se za 720 dní jejího fungování na ní podívalo 753K lidí. Což je hezkých 1K/den s dvouletým průměrem.

Druhé místo patří také dAukce s prodejem domény klobasky.cz. Nový majitel za ní zaplatil 3667 CZK. Tento druh zdrobnělin produktových domén je poměrně nevyzpytatelný. Leží vám ladem pár let a najednou se najde někdo kdo je ochotný zaplatit slušné peníze.

Bronz patří subregu a uživatelské aukci o doménu 6y.cz. Další CC.cz doména prodaná. 2101 CZK není moc, ale na druhou stranu není to tak dávno, co se daly jen tak registrovat. Ti z vás kdo pamatují medový Webtrh si jistě vzpomínají na skeptické diskuze :)

Dnešní tabulka je poměrně kratší, jsou tam jen prodeje za více jak 1K CZK.

1. i9000galaxy.cz 4600 dAukce
2. klobasky.cz 3667 dAukce
3. 6y.cz 2101 Subreg
4. kamionovadoprava.cz 1600 dAukce
5. eubytovani.cz 1402 Subreg
6. nepromokavebundy.cz 1100 dAukce

Doménová předpověď

Jak se postupně plnila moje databáze doménami prodanými na dAukce a Subregu, tak má teď po roce a 60 dnech, @DoménovýRobot stále více a více práce s testováním. Vše co najdete na jeho twitter účtu jsou domény vybrané ze speciálního seznamu, které svou hodnotu jistě mají anebo domény, za které někdo zaplatil více než registrační poplatek, aby je dostal. Odkaz vždy vede na doménový rejstřík, kde je i důvod proč doménu kontroluje. Tedy většinou. V brzké době také bude hlásit slevy a promo akce jako nejlevnější registrace domén, promo kódy apod.

  • 29.10.2012 – cypria.cz, 3dinterier.cz, bkomplex.cz, imitace.cz, vyberhotel.cz, rasismus.cz
  • 30.10.2012 –  Oblačno až zataženo. Nejvyšší denní teploty 2 až 6 °C.
  • 31.10.2012 – pozemek-na-prodej.cz
  • 01.11.2012 –  Singapore.cz, sexydevcata.cz, stvrzenka.cz
  • 02.11.2012 – inzercebydleni.cz
  • 03.11.2012 – fakturovani.cz
  • 04.11.2012 – katalog-obleceni.cz

Pokud víte o nějakém dalším zajímavém prodeji. Tak se klidně podělte :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

14 Replies to “Prodané domény 22. – 28. října”

  1. Webyan.com pres afternic pres 6 tisic bez DPH :) Nevypadla ti z prehledu?

  2. Bývaly tu zajímavější prodeje. Zkusím štěstí toho 30.10. – jsi se tam upsal, ne? Máš tam “2 až 6 °C” a mělo by být “2 až 6 °CZ”. :-)

  3. nepromokavebundy.cz jsou můj fail, pozapomněl jsem na renew a vyšlo mě to docela draho.

  4. kvalitne domény sa už len tak ľahko dnes nenájdu a ešte k tmou aj za dobrú cenu,

  5. Tomáš: to je blbost..vem si třeba ty nepormokavý bundy..ty je podle mě možný okamžitě otočit za cca 5ti násobek..klobásky jsou podle mě taky moc good za ty prachy.

  6. No Tomáš spíše chtěl svým rádoby filozofickým komentářem získat odkaz na jeho stránku o CS.

  7. F: to uplne vystihol a okrem toho som ten komentar písal o 00:03 :D
    dobrých domén je ešte nekonečné množstvo :D

    1. Tomáš: nekonečně ne, ale než se tu za ně bude tvrdě platit je ještě čas. Ptal jsem se více domainerů jak to tu ještě vidí (v průběhu posledních let). Vesměs byla odpověď chce to tak 1,2 – 2M registrovaných domén a začnu tu opravdová sranda. Můj osobní odhad je 1,6M. Původně jsem tipoval méně, ale ceny spíše padají. Informovanost je minimální. Parking moc nenese. Hromadné veřejné skupování na oživení trhu se nekoná. Stále se prodává pod rouškou tmy. Pár lidí v tom ale jede dobře i u nás.

  8. Škoda toho fora s takovými přístupy…předpokládám že to nedělal nějaký úplný laik, proč jen to nechal padnout…navštěvované forum je přece sqvělá věc. Na druho stranu je asi lepší dělat forum o věcech co nestárnou:-)

  9. Drago, to jsou neskutecne kecy. Tech par set tisic zbytecnych domen nic na trhu nezmeni.

    Ja kdyz nabidnu domenu za 500-1000 Kc (t.j. prakticky zdarma), nikdo ji nechce, nakonec si ji vezme Simon. A vy mu pak zavidite, protoze on brzo zacal, ale tohle se stalo nekolikat za poslednu rok. Vsichni jste meli stejnou sanci jako on, ale nedelate to. Mluvim o roce 2012.

    Radeji usetrite 200 kc a vezmete si debilni domenu, kterou muze koupit jenom jeste vetsi debil. Je porad dost dobry .cz domen volnych, nebo hodne levnych, t.j. prakticky zdarma.

    1. Jerry: viz tvá slova “Je porad dost dobry .cz domen volnych, nebo hodne levnych, t.j. prakticky zdarma.” vs “Drago, to jsou neskutecne kecy. Tech par set tisic zbytecnych domen nic na trhu nezmeni.”

  10. Prosim draka, aby dalsi pekne domeny psal do emailu :)

Comments are closed.