Prodané domény 8. – 14. října

Tento týden se na subregu objevily dva opravdu hezké prodeje. Domény pujcimevsem.cz a pujcimevam.cz se prodaly za 41K CZK každá. Když k tomu připočteme celkovou cenu prodaných domén na dAukce 7301 CZK dostaneme se skoro na 90K CZK. Za tolik se už hodně dlouho neprodávalo.

Myslím, že spekulovat o zaměření těchto domén nemá moc cenu, protože jejich určení je z názvu patrné. I když co víme, třeba někdo plánuje rozjet půjčovnu kol :)

Na třetím místě skončila dAukce s prodejem domény hamlet.cz za 2001 CZK. Vzhledem k obvyklým cenám na dAukce možná působí doména podivně. Využití jen pro propagaci Shakespearova díla? Nutno podotknout, že bylo v dějinách už 8x různým způsobem zfilmováno. Co když se toho zhostí nějaké známé studio a nacpe do nějakého remake desítky milionů dolarů?

Ale dost uvažování, vraťme se zpět k doménovému přehledu. Tento týden jsem do přehledu vybral domény s prodejní cennou alespoň 500 CZK.

1. pujcimevsem.cz 41000 Subreg
1. pujcimevam.cz 41000 Subreg
3. hamlet.cz 2001 dAukce
4. collect.cz 950 dAukce
5. xquad.cz 850 dAukce
6. gethigh.cz 750 dAukce
7. evra.cz 700 dAukce
7. rmagazin.cz 700 dAukce

Doménová předpověď

DoménovýRobot nikdy nespí a připravil si pro vás následující expirované domény s historickým záznamem.

 

  • 17.10.2012 – kozesina.cz
  • 18.10.2012 – zdravecevy.cz
  • 19.10.2012 – Amman.cz

Moc toho není. Budu mu muset přidat nějaký seznam.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

22 Replies to “Prodané domény 8. – 14. října”

  1. Ty domény jsou strašný…41000 Kč za blbou doménu….hmmm třeba mi něco uniklo ale dle mého bezcenné kousky…tak za 500 Kč možná ale 41k…mi hlava nebere…

  2. U prvnich dvou domen mas asi chybu ze tam mas u kazde nulu navic :D.

  3. To myslíš vážně? Prodávat doménu za 500 Kč? Na to bych se teda osobně rovnou vykašlal a nechal to dropnout, když si představím, že nikdo neumí převést doménu na první pokus, má milion problémů, fakturování a já nevím co všechno… .

  4. Kvasnička Jan: Uz jen proto, ze vlastnis pujcime-vsem.cz :-)) Je to smutne dat tolik za domenu a nepohlidat si pomlckovou variantu…

  5. to uz lidi vazne nemaji fantasii, kdyz se prodavaji takoveto domeny za takove penize..?

  6. tady vůbec nejde o nějakou fantazii ale o to že firma ktera na domene pujcimevam.cz postavi byznys pujcek ma tento naklad za 1-2dny zpátky.Při plně rozjetem projektu, stovkách půjček i v přepočtu za pár hodin. Jsou firmy které maji aktualne rozpujcovano 100 a více milionu ty urcite neresi jednorázovy náklad 41tis do domeny nehlede na to, že domena je pro ně v tomto klíčová pokud poskytuji půjčky přes internet. Pokud někdo napíše “za blbou domenu” viz druhy příspěvek to je max.názor někoho kdo do tohoto podnikani absolutne nevidi a a zřejmě ani nikdy neuvidi a pokud ano tak by projekt postavil na finacnepujckyhned.com

  7. pujcimevsem.cz a pujcimevam.cz – ty domeny jsou zatim neprevedene, tudiz vyherce aukce za ne zatim nezaplatil, az se tak stane, tak se tu teprve budou moci pet ody na to, jestli je to predrazene nebo kapka v mori pro financni firmu … Za mne je to predrazene dost a zaplaceno to nebude.

  8. Vůbec nic jsi bohůžel nepochopil. Ono nejde o to zda je to zaplacené či nikoliv, a zda se to kdy zaplati. Ano, napsal jsi to zcela správně ZA TEBE :) je to predrazene jelikoz se v tomto odvetvi nepohybujes, nepotrebujes je, nebo pohybujes ale uvazujes “neefektivne”. Je to stejne jako by jsi rikal na co si kupovat kamion kdyz mi staci dodavka. Konkurence si ten kamion poridi a proto taky dela vetsi ksefty(vice preveze, je vice vytizeny atp.) stejne tak firma diky domene vice vydela a je jedno zda se jedna o pujcimevam.cz nebo parfemy nebo cokoliv jineho. Na pujcky je nejlepsi pujcky, pujcka dale vse okolo toho podobne tedy pujcimevam.cz
    dej si do googlu nebo na seznam tyto fraze a pochopis jaky byznys to je, tech usmrkanych 41tisic ktere ty pokladas za astronomicke inzerenti na skliku sjedou za mesic nekt.i rychleji :)
    Jen jsem se pokusil “nastínit” ze počatecni naklad na tyto nebo jine domeny nemusi jit o pujcky je zanedbatelne v porovnaní se zisky. Osobne je mi to uplne jedno a jsem vlastne za to rad ze konkurence v jine branzi uvazuji podobne jako ty či jini a na tomto šetří(i diky tomu nedosahuji takových zisku jako já)
    Kupoval jsem mnohem drazsi domenu, dal jsem si 20% do odpoctu ktere bych dal stejne statu, to co me tato domeny stala proivestuji za 2smes.na reklamě, domenu mam xx krat zaplacenou a zustava mi, dále mi vydělává. Tak snad jsi ted uz neco pochopil, pokud přece jen ne, zdržuji se dalšího vysvětlování :)

  9. Jde o to, ze za 82 tis. + DPH muze mit domenu z uplne jine ligy … Domeny stale nezaplaceny. Vyznam domen chapu moc dobre.

  10. Promin,právě dle toho co tvrdiš se v doménach nevyznaš vůbec. Konkretne jake ine muze mit za 82tis.+dph?
    Pokud chce cz koncovku a ne vic jak tri pismena tak lepsi NA TOTO aktualne za tuto cenu neporidi. Nepořídí totiž lepsi ani za vyšší cenu. Nejsou. Neni to o tom zda 70 nebo 100t jak jsem uz psal ale o tom jak se mu tyto domeny hodi, chapal bych i kdyby za ne dal nekdo 150.
    Na zaplaceni domen ma kupujici 7 nebo kolik dni tak nepanikař. Pokud nezaplati, subreg mu zrejme neumozni další dražení asp.tak by to mělo byt.O to se však nejedna zda tento konkretní kupující je zaplatí nebo ne, jen jsem se ti pokusil vysvetlit ze pro nekoho jsou to dobre investovane penize a male penize.Pro jineho špatně investovane(ten ktery tento byznys neděla(ty) a nerozumi tomu(ty), nema predstavu o prijmech(ty) a zaroven jsou to pro nej zřejmě velke penize(opět ty) proto se mu zda ze cena je moc velka. Tobe a někomu dalšímu nezasvěcenému se zda velka, me v porovnani z vydelky firem okolo pujcek absolutně zanedbatelná :)

  11. Cena těch půjčkových domén je adekvátní vzhledem k danému oboru a rozebranosti doménových jmen… Ale je fakt, že se dá čas od času sehnat pěkné doména i levněji, aniž by se jednalo o nějaký bizarní název.

  12. Koukal jsem a domeny jsou jiz prevedeny na toho kupujiciho. Vazne by me zajimalo co s domenama ma novy majitel za umysly kdyz za ne dal takovou palbu… Opravdu maji domeny tohodle typu takovou hodnotu???

  13. Dle mého to byl dobrý obchod, protože jen doména PujcimeVam.cz má vysokou hodnotu, proč? Protože se řadí mezi ty “lepší” půjčkové domény a v tomto světě půjček získat kvalitní doménu je dnes už prakticky nemožné bez vyšší investice. Spíše by mě zajímalo co na doméně nový majitel pustí za projekt, zatím tam běží ten původní “nehezký” obsah…

  14. Podle me to tam necha jak je. Skoda ze se to neda zjistit co se tam chysta, moc by me to zajimalo :)

  15. PujcimeVam.cz si myslim je hodne, hooodne dobry obchod, v tomto odvetvi je to luxusni domena. Osobne bych za ni dal i vic, kdybych ty prachy mel :D

Comments are closed.