Prodané domény 3. – 9. září

Nejdražší doména se tento týden prodala na dAukce. Za cenu 2,7K CZK si nový majitel pořídil simpsonsweb.cz. srank 40, gpr neznámí a nějaká návštěvnost ohodnocená alexa rankem 12M (na toplistu svítí 1,3M za celou existenci). Těžko soudit. Co jsem koukal do archive.org, poslední update byl 10.3.2011, takže web byl dlouhodobě mrtvý.

Druhé místo pro tento týden – svitime.cz za 1,6K na dAukce.

Třetí 1am.cz za 1,5K také na dAukce. Tady to začíná být zajímavější. Srank 40, 53,8K zpětných odkazů z více jak 800 domén, 3,5M alexa rank. Původně zde byl katalóg s takřka 300K indexovanými stránkami. Celkem slušná linkfarma.

Nejdražší doménou prodanou na subregu byla překlepovka ahq.cz. za 500 CZK.

1. simpsonsweb.cz 2700 dAukce
2. svitime.cz 1600 dAukce
3. 1am.cz 1500 dAukce
4. kartland.cz 950 dAukce
5. blava.cz 850 dAukce
5. verandy.cz 850 dAukce
7. fctescomazlin.cz 750 dAukce
8. ahq.cz 500 SubReg

Doménová předpověď na příští týden

  • 12.9.2012 – parketyostrava.cz

Tento týden doménový rejstřík moc možností nenabízí. Ten další to už vypadá nadějněji :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

11 Replies to “Prodané domény 3. – 9. září”

  1. simpsonsweb.cz – Kedze je este zaindexovani v googli, tak nebude az tak dlho vypnuty. Archive.org beha casto len po velkych strankach, po malych tak raz za rok. Ja mam tiez u par weboch posledny datum v roku 2011 a funguju stale.

  2. To co v současnosti expiruje je a bude podle mě už jen odpad. Majoritní většina slušných domén získaly již koncoví uživatelé, kteří je nepustí. Já jsem naposled něco chytal někdy před rokem. Tuším, že moje poslední odchycená doména byla “vystroje.cz” (kvůli hledanosti: http://search.seznam.cz/stats?collocation=vystroj&submit=Vyhledat+Seznamem ).

    Pak už jsem tento obor úplně vypustil, protože to žere milion času a výsledek více méně žádný.

    Navíc pokud se to chytá kvůli nějaké spekulaci, tak pro to nemá člověk ani využití a leží mu to tam na nic. Viz třeba ta moje zmiňovaná doména, která je mi k ničemu.

    Možná tak ještě chytat .com, tam je větší šance, že někomu ujede hezké doména. Případně to házet na parking. Ale v ČR je ten traffic na expirovaných tak minimální a platby tak žalostné, že to opět nemá cenu.

    Hawgh.

  3. @nejuspesnejsi: vsetko je relativne. s rastucim poctom solidnych domen u koncovych uzivatelov sa priamo umerne meni a rozsiruje definicia toho co solidna domena je. preco myslis .com pool rastie velkou rychlostou aj po 100M registraciach a zvysenych cenach?

  4. 3am myslím dobrej kup-…alexa moc neříká….na webu co sleduju a má tak 600lidí návštěvnost na cz doméně tak má asi tak,,,,

  5. Kdy už konečně slevníš tu reklamu aspoň pro starší posty, za 60 kaček to budu kupovat pravidelně :-)

    1. Prague: tak to neplánuju, zatím jsem celkem spokojený. Ale na cn130 je reklama za 48 včetně DPH. Navíc s pěkným obrázkem :)

  6. Existuje někde přehled, na kterých blozích tento plugin všude jede? Ten cn130 je na mě moc úzkoprofilový.

    1. Prague: pokud vím tak zatím ne, i když po velkém boomu zájem trochu upadl. Počítám že s tím i snaha o další vylepšení a aktualizace.

  7. V poslednom čase je doménový trh dosť mŕtvy, príliš veľa pekných domén sa nedraží.

Comments are closed.