Metal.com prodáno za 140K

Zajímavá doména Metal.com, byla prodána před pár dny přes aukci na SEDO za 140K USD. Že se jedná o luxusní doménu asi nikdo nepochybuje. Co je na ní ale zvláštní je její historie. Doména se totiž prodala už v roce 2010 a to za 165K USD. Teď koukám, že jsem o tom dokonce napsal i článek (metal.com prodáno za 165K USD).

Tehdy jsem jí prorokoval budoucnost ve formě hudebního portálu, kde se budou prodávat lístky na koncerty. No jak to tak vypadá nějak mi to nevyšlo. Doména skončila opět v aukci a tentokrát se prodala o 25K USD levněji. Jak je vidět, tak i prémiovým doménám se ne vždy poštěstí v aukci.

Myslím, že to nebude jen můj pocit, když řeknu že nejvíce se daří prodávat domény těm, kdo jsou trpěliví a aktivně své kousky nabízejí kde se dá. Sice jsem se slyšel historku, že kupec doménu odmítl, protože prý byla až moc aktivně nabízena a on nechtěl doménu která byla od spekulanta, ale to bylo jen jednou. Navíc když vaši nabídku někdo odmítne uprostřed jednání, tak často místo věcného argumentu použije ospravedlňující výmluvu, místo aby přiznal, že prostě změnil názor anebo si to rozmyslel.

Schválně by mě zajímalo jestli je tu někdo, kdo má podobnou zkušenost.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “Metal.com prodáno za 140K”

  1. To je dost zvláštní přístup, když si někdo nechce koupit doménu, protože už byla moc nabízena a je moc spekulantská :))

  2. Poměrně nízká cena na takovou krásnou doménu. Gratulace kupci.

  3. Takovýhle lidi mám nejradši, co koupí, ale pak se vymlouvají a vlastně obchod často neproběhne vůbec.

  4. trpezlivost k dobrym predajom neoddelitelne patri. nas posledny broker si dokonca berie na domenu v krajnom pripade aj pol roka, kym prebehnu vsetky levely mailovania atd. inak, skor ako s pripadom nezaujmu o viacnasobne ponukane domeny som sa stretol s tym, ze kym clovek nevidi zaujem o domenu z inych stran, nema zaujem ani sam. preto je najvyhodnejsim formatom aukcia u preverenej spolocnosti ktorej ludia veria (sedo, afernic, boxcar a pod), pretoze zaujemci ziskavaju pocit, ze ak neponuknu viac, domena moze byt nenavratne prec. inak vas zdieraju smiesnymi ponukami, lebo vedia, ze nikto iny sa o domenu nezujima.

Comments are closed.