metal.com prodáno za 165K USD

Prodej domén za poslední týden na sedo.com rozhodně nepatří mezi ty špatné. Sice doména metal.com hned na první pohled všechny ostatní domény převyšuje svou cenou. 165 tisíc amerických dolarů je pořádná pálka, která se zas tak často nevidí. Na druhou stranu je třeba si uvědomit, že metal.com není rozhodně třeba brát na lehkou váhu. Hudební portál, který bude sledovat hudební průmysl v tomto odvětví bude zajisté nejen přitahovat pravidelné posluchače, ale také to bude ideální místo pro sprostředkování předprodeje vstupenek na koncerty, které jsou neopakovatelným zážitkem zvláště u tohoto hudebního stylu.

Kromě této domény se vydražila ještě hodně zajímavá dvouslovná doména stockprices.com za 60K USD. Tato doména má rovněž velice slušný potenciál. Asi nemá cenu jí nějak zvlášť do detailů rozebírat. Jen teď přemýšlím jaký by byl asi nejlepší český překlad. Chtěl jsem zkouknout jak jsou na tom české domény ohledně tématu akcii (stále je volná doména akcie.me). Koukal jsem na adsense že i u nás se platí často za různé kombinace přes 1 USD. Ale je celkem zajímavé že domény akcieonline.TLD jsou volné prakticky všechny. Že by se už nedělali MFAčka tak jako dřív? :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “metal.com prodáno za 165K USD”

  1. a co když ta doména metal.com nebude využitá na hudbu ale pro nějakej kovo průmysl?

  2. claymes: Taky jsem to chtěl zrovna napsat. :-)
    Hudba je sice pravděpodobnější, ale že by se to kvůli tomu prodala za takovou cenu se mi nezdá.

  3. Pro velké “Heavy metal industries” corporace je 160k dolarů naprosté nic, jejich zisky se pohybujou v řádu desitek miliard dolarů.

    Možná nějaká z nich došla k závěru, že než 2 reklamy v TV bude lepší tentokrát koupit takovouhle doménu :-)

  4. Ty jo kde te napadla, nejaka spojitost s metalem aka hudba….
    Potencial te domeny je uplne neke jinde…

Comments are closed.