Panda farmer vás potřebuje!

Zatímco právě teď v sladké nevědomostí se staráte o své stránky a budujete kvalitní obsah, možná právě poblíž vás připravuje zákeřný nepřítel kopie vašich stránek. Už zanedlouho je pomocí nečestných metod vytáhne ve vyhledávači nahoru, aby pak mohl oškubat vaše důvěřivé a bezbranné návštěvníky. Nebude šetřit děti, matky ani seniory. Pomocí podlých černých praktik jim bude předhazovat jednu reklamu za druhou, bude se je snažit ožebračit, pomocí vámi napsaných textů. Řekněte dost a postavte se bok po boku Panda farmářovi. Hrdinnému algoritmu, který byl vytvořen novodobými osvoboditeli ze společnosti Google. Sám to ale bude mít velmi těžké. Potřebuje v boji vaši pomoc. Jen společným úsilím vyženeme parazitické příživníky z internetu. Přidejte se ještě dnes a nahlaste stránku, která krade váš obsah!

Aktualizace: Příště musím ten čaj z bylinek neznámého původu, ale vysmáté nálady víc ředit …


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

9 Replies to “Panda farmer vás potřebuje!”

  1. Díky za článek a upozornění i s odkazem, kde toto udělat. Vůbec jsem o tomto netušil a jistě budu hojně využívat, přeci jen si nedávám práci, aby druhý slízl smetanu.

  2. mno….a jak se pozná, kdo komu ukradl? To se asi nepozná…kdo krade obsah, bude mít určitě rychlejší indexaci a nakonec to odskáče ten druhý. Takže hurá, rychle ukradnout obsah a pak nahlásit zdrojový web jako ten, co mi to krade….

  3. Tak u nás to poznáme jednoznačně. Naše redakce při schvalování recepty upravuje. Tzn – všechny ukradené recepty poznáme – protože jejich jediná správná původní podoba může být u nás. Nicméně nedokážu si představit, že bych pomocí tohoto formuláře nahlásil ty desítky kradených receptů…

  4. Pokud publikuješ článek jako první, tak se to snad indexuje a jako první to zůstane. I můj nic moc web po uveřejnění článku je do chvilky k nalezení na googlu. Takže tohoto bych se nebál.

  5. Google by měl poznat původní obsah jedině dle toho, co zaindexuje dřív… Je jasné, že kde se článek objeví dříve, tam je zdroj..
    V praxi jde především o to, pingout google hned po vydání nového článku.

  6. Napadla mě při čtení komická myšlenka. Vaše konkurence se dostává nahoru uveřejňováním stejných článků na kupě PR webů? Stačí jeden článek vybrat, jako ten pravý a ostatní čestně nabonzovat. Tím pádem jim budou skoro všechny články k ničemu a můžete je lehce předběhnout s nemnoha, ale originálními.
    White hat seo as a pig!

  7. @Alijosha a Olda: Nie je to vždy tak.
    Predstav si nasledovnú situáciu: Dnes založím web na doméne, ktorú vyhladávače nepoznajú a napíšem tam nejaký článok.
    Skúsim ten web registrovať do nejakých katalógov etc. a proste majiteľ jedného z katalógov článok okopíruje a vloží na svoj zabehnutý web, kde sú crawleri ako doma. Môj článok na cudzom webe bude zaindexovaný skôr.
    Takže nie vždy určuje originalitu rýchlosť indexácie.

    OT: Panda farmer bude kat e-shopov, ktoré ťahajú popisky so xml. To tu bude mela potom :D

  8. Je to zvláštne, že google vôbec niečo také vypustil. Podľa mňa to len vypovedá o nedokonalosti ich algoritmu, po tom čo sa stalo v zahraničí, kde Panda ničila weby s originálnym obsahom.

  9. Rawat, souhlasím.

    Pokud se nějaký autoritativní, často indexovaný web rozhodne ukradnout obsah z nevýznamného blogu, může to dopadnout pro původního autora špatně.

Comments are closed.