Prodané domény 25. – 31. července

Nevím jestli se mi porouchaly roboti, anebo se opravdu na dAukci poslední týden nic nedělo. Zaznamenal jsem jen 8 prodejů z toho pouze doména sladkost.cz se s cenou 950 CZK dostala na hranici zařazení do nedělního souhrnu prodaných domén. Naprostý zmar zachránila aukce subregu, kde se prodala doména n7.cz za 2500 CZK, což je doslova spekulativní cena.

Tabulku o dvou položkách tak dnes dělat nemá cenu. Pokud jste zaznamenali, nějaký hezký prodej .cz domény, anebo českého keywordu na gTLD dejte vědět.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “Prodané domény 25. – 31. července”

  1. Dobrý den, na WebTrhu byla prodána doména Penzijni-sporeni.cz za 1750 :) Jinak zbytek prodejů by se nevlezl do Vaší tabulky :)

  2. No holt okurková sezóna. Občas si procházím domény v aukci na webtrhu…nechci samozřejmě kazit kšefty a každému gratuluji k prodané/koupené doméně…nicméně jsou tam kousky třeba za 889 tisíc a níže za naprosto přemrštěné ceny. Občas si říkám, že majitel spíše zkouší “tapetovat” aukci, aby se lidi přišli bud na domenu podívat a zvýšili trafic…popř. klikli na zaparkovanou stránku. Na druhé straně spektra jsou třeba domény od korunky, které naopak dražitelné jsou a jsou to často výborná slova.

  3. Zajem o domeny je v tomto obdobi minimalni. Za korunu se prodavaji domeny, ktere pred 2 lety byly dobre likvidni za 2 – 3 tisice a nekdy i o dost vic. Nejde jen o krizi a okurkovou sezonu, duvodu je vic: pro adsense uz musite byt platcem DPH, Adfox umrel, jine PPC se okoukaly a vydelky jsou minimalni, Seznam potlacuje malostrankove weby. Hrozbou je taky pomalu se prosazujici IDN. Lidem uz se nevyplati provoz webu na stovkach domen.

  4. dle fandor.cz prodal fandor TUNISKO.ORG..chtěl za to 40k

  5. hele sledujte fandor.cz, teď prodal pujcky.info za 100k :-)

Comments are closed.