Prodané domény 9. – 15. května

Tento týden, na rozdíl od předchozího, patří kompletně aukci smazaných domén daukce.cz. Ovšem není to žádná sláva. Nejdražší prodanou doménou je potrebuji.cz, která se vyšplhala na 2201 CZK. Jediné využití mě napadá v propagaci .cz domény. Srank 60 se mi nepodařilo potvrdit. Druhou doménou tohoto týdne je energetickenapoje.cz s cenou 2K CZK. Tady už je využití jasné. Obliba různých energic drinků stále roste, takže podle mě hodně dobrá investice, která se novému majiteli rozhodně vrátí. Třetí místo patří ucetniweb.cz, která se prodala za 1,3K CZK. Možná nejlepší prodej za posledních několik měsíců, alespoň co se spekulace týče. Využití vidím hlavně v cloud technologii. Někteří menší podnikatelé by určitě využili možnost řešit daňovou evidenci online s tím, že si jejich účetní vše stáhne a vyřeší. No uvidíme.

Prodeje u subregu jsem zaznamenal jen dva a to epokec.cz za 200 CZK a dancezone.cz za 101 CZK. Na netAukce se nic neprodalo. Následuje tabulka prodaných domén na 500 CZK a nejdražších domén u dalších prodejců.

1. potrebuji.cz 2201 dAukce.cz
2. energetickenapoje.cz 2000 dAukce.cz
3. ucetniweb.cz 1300 dAukce.cz
4. sexyrady.cz 1107 dAukce.cz
5. prahalive.cz 1011 dAukce.cz
6. fzn.cz 750 dAukce.cz
19. epokec.cz 200 Česky ICANN akreditováný registrátor domén

Příští týden to bude lepší, protože na aukcích subregu se draží d9.cz a yk.cz. Možná se dočkáme i vítězství subregu. I když na daukci se také nebudou dražit zrovna nejhorší domény a u netaukce čekají na zaplacení domény za 3,8K a 3,7K. No uvidíme. bude to ještě zajímavé.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Prodané domény 9. – 15. května”

  1. V Cloudu je budoucnost, takže si myslím, že investovat do domén s využít pro cloud je velice výhodné.

  2. Nevim, ale UcetniWeb.cz mi přijde fakt jako šiat. Top jsou rozhodně ty energeťáky.

  3. ti tam chybí evibratory.cz, ne? šla za nějakých 1200 na daukci (nepít & nespát den před aukcí)

  4. Měl jsem dát za SexyRady.cz o 200 více a mohl jsem si o něm tady přečíst nějaké moudro. :-)
    Škoda že asi nepůjde obnovit projekt, který na ní byl. Byl tam PR4 a návštěvnost přes 6000 měsíčně. Bohužel ten komu to propadlo není zřejmě úplně nejčestnější a tak si asi nerisknu platit mu dopředu za nějakou akci z jeho strany.

  5. Hmhm, zajimave. Potrebuji.cz jsem prodaval za cca 40 tis. fandorovi asi před čtyřma rokama. Proč si ji nechal ujit nevim, ale na google reklamě vydělávala docela solidně (cca 2000 Kč měsíčně).

Comments are closed.