Subreg rozjíždí vlastní aukce

Subreg.cz - Česky ICANN akreditováný registrátor doménSubreg.cz je jeden z nejperspektivnější českých registrátorů domén. Za poslední rok postupně sbírá jednu světovou akreditaci za druhou. Jako jediný v České republice má akreditaci na .com, .net, .org a .info. Dalo by se říci, že je takovým průkopníkem světových moderních trendů. Ať už se jedná o bezpapírový převod domén, anebo právě snahu o dosažení ICANN akreditace. Dnes přišel s další převratnou novinkou.

Pokud se v domainingu pohybujete už nějakou tu dobu určitě znáte aukce expirovaných domén, které pořádá například godaddy.com. Většinou si za menší příplatek můžete koupit expirující doménu, pokud o ní vlastník neprojeví zájem. Takováto aukce má obrovskou výhodu v tom, že doména si zachová svou whois historii. Trochu nepřesně by se dalo říct, že se těsně před smazáním domény, pomocí takového menšího fíglu, přepíše vlastník domény. Zatím nevím jak přesně technicky to bude u subreg.cz fungovat, ale na rozdíl od daukce, což je aukce smazaných a znovu co nejrychleji registrovaných domén, zde je 100% účinnost. Nebudou se mezi sebou předhánět registrátoři, prostě pokud si doménu neprodlouží majitel, tak kdo dá nejvíce vyhrál a doména je jeho. Není co řešit.

Navíc mám pro vás domaineři ještě jednu dobrou zprávu. Majitel subreg.cz neoficiálně řekl, že celý systém je v testování a pokud bude vše fungovat, postoupí o stupeň výše. Na subreg.cz bude možní přímo prodávat domény!

Vzhledem k tomu, že je subreg registrátorem a má i vlastní funkční systém na práci s kredity (penězi), bude možné zcela vážně a bezpečně obchodovat s doménami.

Aby jsem nezapomněl. Aukce si můžete prohlédnout na vašem subreg účtu. V levém panelu je odkaz na ně zvýrazněn červenou barvou.

Momentálně sháním informace pro další aktualizace…

Další zdroje a informace:

  • (Ne)oficiální diskuze na webfair.cz, kde odpovídá přímo majitel subreg.cz – doporučuji sledovat!

[poll id=”109″]


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

8 Replies to “Subreg rozjíždí vlastní aukce”

  1. Správny krok k správnemu rozvoju, ak to pôjde takýmto tempom aj naďalej tak subreg sa stane jednoznačnou jednotkou na trhu

  2. kdyby si raději prošli tu administraci a opravili co jim nejde + udělali drobná vylepšení, která při běžné práci se 100+ doménama a 100+ kontakty chybí.

  3. Líbí se mi, že se Subreg stále stejným tempem vyvíjí.

  4. “Subreg.cz je jeden z nejperspektivnější českých registrátorů domén.”

    Podle mých zkušeností je jeden z nejperspektivnějších českých registrátorů a poskytovatelů hostingu Zoner resp. czechia.cz

Comments are closed.