.org domény podraží

.orgPIR (Public Interest Registry), která stojí za doménou .org bude od 1. dubna 2011 zdražovat, jak uvedl nejmenovaný zdroj. Nová cena by měla pro registrátory být 7,21 USD. Zdražení se vztahuje jak na registraci, tak renew i změnu registrátora. Na obhajobu PIRu je třeba zmínit, že zdražoval jen jednou a to v roce 2008.

Doména .org je stále poměrně oblíbená, protože se na ní nachází stránky mnoha organizací. Všeobecně vzbuzuje důvěru. U nás není moc rozšířená.

V únoru se proslavila hlavně díky prodeji poker.org za 1M USD.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

12 Replies to “.org domény podraží”

  1. Máš tam chybku, odkaz na poker.org má v textu poker.com :)

  2. na Godaddy je teď akce: když si koupíš ORG verzi domény kterou už vlastníš zaplatíš jen 3,99 USD…

  3. To Petr Malec: Když už jsme v tom puntičkaření, záměna org a com určitě není pravopisná chyba ;-)

  4. Drago: Aspoň víš, že to někdo i čte :-). Teď jsem si všimnul dole té pečeti, nechtěl by jsi napsat návod jak se do té DB rychle a nejvíce bezpracně dostat? :-)

    1. Whispere: já ani nevím, kdo mě navrhl. Ale rychle to rozhodně nejde. Ještě tam musím poslat nějaké údaje, aby to bylo kompletní.

  5. Každopádně si to umístění tam zasloužíš…
    Jinak nemohl by jsi třeba sem napsat proč se cn130 jmenuje cn130? Nikdy jsem nic takového neslyšel, nebo pokud psát sem nechceš, pak bych uvítal přeš PM na WT.

  6. V ČR nepoužitelná doména. Prakticky jedinej českej “seriozní web” kterej na té doméně jede, je odpor.org, což zrovna v BFU moc důvěryhodnost nevzbuzuje :)
    Možná pro zahraničí dobrý, pro ČR mnohem použitelnější .EU.

  7. BTW na Godaddy je další akce ORG,(ale i COM,NET a pár dalších s kuponem GODADDY99 za 1,17 USD (i s ICANN poplatkem, platba jen kartou)

Comments are closed.