Nadpis vymyslím později

Ok dneska mi to vymýšlení článků moc nejde a nic pořádného jsem nedal dohromady, takže sepíšu alespoň útržky o čem jsem dneska uvažoval.

  • Gransy má na subreg.cz ještě stále super akci dotovaných .cz domén. Za 165 CZK (tedy 25 CZK dává ze svého), zůstává tam ještě 735 domén. Levněji je nikde neseženete vzhledem k tomu, že jsou pod nákupní cenou.
  • Dneska jsem měl nejmenší klik z adsense na 404m. Pouhý 1 eurocent. Vzhledem k tomu, že průměrný klik je mám za 30 eurocentů, tak sem celkem zaskočen. Škoda, že nejde nastavit minimální cena, ale to by asi zkrachovali.
  • Včera se mi na ICQ ozval ShuwiX a následky trvají doteď. Dokonce mě přesvědčil ať se regnu na BacklinksGenius a kouknu na to. Byl jsem celkem překvapen jak to mají hezky udělané. Rozhodně se nejedná o žádnou amatérskou práci one man show. Rozhodně, ale systém nehodlám používat na 404m nebo cn130, na druhou stranu mám tu pár projektů, které by to snesli. Odměna se mi ale zdá celkem nízká. Možná tak pro nějaký blogísek. U blogu s jasným zaměřením by jsem čekal trochu (o dost) víc. Na druhou stranu jak pravidla tak systém je trochu náchylný na jednoduché podvody (opět zapracoval ShuwiX).
  • Jestli potřebujete motivovat při tvoření obsahu pro PPC doporučuji tohle vlákno na digitalpoint.com.

Když už jsem si to takhle pěkně shrnul, tak ještě odpovím na pár otázek co mi přišli přes email, PM na webtrhu nebo facebook.

  • Plánuje se nějaká další soutěž o slevy, anebo domény?
  • Ano pokud vše půjde dobře tak v září jedna bude. Ale bude proklatě těžká ;)
  • Bude možná nějaká inzerce na prodej domén na 404m.com?
  • Ano plánuji udělat na subdoméně takovou menší řádkovou inzerci propojenou s reklamou na 404m. Vše budu ručně třídit a budu jak seznamáci říkají démonsky krutopřísný ;)
  • Plánuje se nějaký seznam .cz domén?
  • S .cz doménami je to poměrně těžké. Ale mohl by jsem v budoucnu nějaké zajímavé udělat. Nejdřív je ale musím vymyslet, podle nějakých slovníků :)
  • Kolik stojí PR článek na 404m.com?
  • Zatím jsem psal články jen z vděčnosti, popřípadě že se mi něco líbilo. I když teď si vzpomínám že jeden webtržník platil v alkoholu. Pokud chcete zveřejnit nějakou tiskovou zprávu, anebo rozjíždíte nějaký zajímavý projekt pošlete mi email na drago@landofice.com. Když přidáte nějaký slevový kód pro čtenáře 404m tak je publikace téměř jistá ;)

To je asi všechno. Zbývající otázky ohledně daukce a sworp zjišťuji. Jakmile budu mít odpovědi tak dám vědět ;)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Nadpis vymyslím později”

  1. Backlinks genius one man show není. Pánové Radek Karban a Tomáš Roud nějaké prachy na propagaci mají, když jim patří SEO expert s.r.o. a se stejným podílem si založili BACKLINKS GENIUS LTD. Založili si napůl anonymní společnost bez jediného pořádného kontaktu. Sami tomu konceptu moc nevěří a hlavně vědí, že je to “ilegální” minimálně vůči vyhledávačům. Co z toho plyne? Až dostanou ban, firma zmizí a blogeři ostrouhají. A byznys v ČR přece dál pojede pod “seriozním” SEO expertem. Co na tom, že nějaká poloanonymní společnost zůstala dlužit, co?

  2. DigitalPoint je také kretén centrum. Stále sú tam ľudia čo zarábajú 30,000$ mesačne a ebook ako na to predávajú za 5$. A všetci tí newbies chcú sample a je to celé fraška.

    Aj tento adsense thread:
    O dennom zárobku cez Adsense: “Mind was $124”
    Tak s takou angličtinou sa imho nedokázal ani regnúť kým neprišla lokalizácia na jeho jazyk :D

    Ďalší megabillionaire:
    “$977 here” človek čo má 48 príspevkov na najlamerskejšom fóre. A ešte nezistil, že SIG = zadarmo malý nofollow linkjuice + nejaký traffic.

    No a tu je ukážka ako tieto vymyslené kydy iní naivní newbies žerú:
    [Quote] Originally Posted by shab View Post
    $977 here.[/Quote]
    Nice. I assume other days did not go under $500… Am I right?”

    No proste damn funny.

  3. Ano, registrátoři platí CZ.NICu za registraci nebo prodloužení domény 155 Kč + DPH/kus. Jsou tam ale ještě další fixní poplatky a náklady samotného registrátora – systém, lidi …

    Spíš mne překvapilo, že ta tisícovka domén ubývá relativně pomalu :)

  4. možná by pro začátek stačilo, kdyby sworp konečně rozjel dávno slibovanou full verzi. netřeba zjišťovat nic jiného…

  5. Na druhou stranu, pokud nekecaji a opravdu vydelavaji $30.000 mesicne na prodeji ebooku, tak maji imho pravo mě poučovat (resp mi prodat ebook) o tom jak vydělávat peníze, protoze já 500.000 kc mesicne bohuzel nevydelavam.

  6. Taky jsem si říkal, že ty domény nějak pomalu ubíhají (tím líp :)), já už mám díky akci 4 domény (2 nevědomě :-)).

    Drago: S tím nápisem to nepřeháněj :-)…

Comments are closed.