Letní akční nabídky na czechia.com

Dneska mi dorazil newsletter od firmy czechia s jejich letní nabídkou služeb. Musím přiznat, že na české poměry se jedná o celkem luxusní akce. Však sami můžete posoudit.

Hosting na 2 roky zdarma a nafukovací lehátko

Do poloviny září máte možnost k vybraným tarifům získat k další doméně stejnou službu na dva roky zdarma. Jako bonus by mělo být nafukovací lehátko. Takže pokud chcete rozjet další blog nebo eshop tak by se mohl tarif hodit. V nabídce je i .NET hosting.

Více info

Nová služba SMTP server

Tento měsíc se mě někdo ptal na webtrhu jak správně rozesílat emaily. Protože mu webhosting stopnul účet, když se pokusil odeslat přes 1K emailů svým uživatelům. Vím, že se na českém trhu vyskytuje služba, která se o tohle stará, ale nemají zrovna malé ceny a trpělivost majitelů webhostingů není zrovna velká ohledně masivního rozesílání emailů. Nová služba pro masivní rozesílání emailů by se tak mohla hodit hlavně firmám, které potřebují oslovit velké množství zákazníků emailem.

Více info

Doménové akce

Do 31. srpna má czechia.com v akci následující domény:

  • Doména DE (Německo) za 99 CZK – pozor u .de domén je nutné mít německou adresu kontaktu. Více lidí mi dokonce říkalo, že je potřeba občas i scan pasu nebo občanky.
  • Doména HU (Maďarsko) za 99 CZK – doména se registruje na 2 roky. U .hu domén si dejte pozor na koho doménu registruejte. Pokud se jedná o doménu k podnikání budou po vás chtít platné DIČ. Pro osobní potřebu zase číslo pasu popřípadě občanky. Každá doména je registrována ručně a kontroluje se jestli to není TM, anebo název nějakého města, státu nebo světadílu tak pozor na to.

PS: pokud nabízíte podobné slevy a akce, tak mi je můžete poslat na drago@landofice.com, odebírám prakticky všechny novinky od velkých firem v oblasti webhostingu a domén.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Replies to “Letní akční nabídky na czechia.com”

  1. Ta akce s druhým webhostingem na dva roky zadarmo je naprosto výborná.
    Bohužel sem se díval, že nejlevnější tarif, který podporuje PHP + databázi stojí 300,- měsíčně (3600,- kč za rok) :) Což je na můj vkus trochu moc (i když je vlastně na 3 roky, ale radši bych dal jednou ročně 1200,-kč, než rovnou 3600,-).

  2. Bohužel…trochu moc… radši bych dal jednou.. = ta akce..je naprosto výborná/ no já se bavím

Comments are closed.