První 3D hry pro PlayStation 3 přichází

Tak jsem si právě v článku na nova.cz přečetl, že vychází nové první hry využívající 3D technologii k lepšímu hernímu zážitku. Zatím jde údajně jen pouze o demonstraci nových možností, proto jsou také přidávány zdarma k televizi Sony Bravia 3D. Trh se tedy zatím pouze rozkoukává a celkový dopad na herní průmysl je těžko odhadnout. Na druhou stranu jak ukázala hra z roku 1994 Magic Carpet není implementace 3D efektu zas tak složitá (dalo se to hrát i jako stereogram, ale to už bylo o zdraví), takže do budoucna bude zřejmě každá hra nějaký takový prvek obsahovat.

Otázkou zůstává jestli teď na tuto technologii vsadit. A buď registrovat pár domén, rozjet nějaký portál či jen minisite. Každý vyděláváme na internetu trochu jinak že? Zatím je možností v českém jazyce poměrně hodně. Například jsou volné domény 3dhry.org/biz/in, 3dhra (všechn gTLD). Tak co půjdete do 3d her?


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

3 Replies to “První 3D hry pro PlayStation 3 přichází”

  1. 3D hry se určitě budou pomalu prosazovat, ale problém bude spíše s dostupností a kvalitou zařízení, které je bude podporovat. Myslím, že než se opravdu rozjedou u nás v ČR bude již k dipozici druhá generace her a zařízeních pro ně. Klidně bych se nebál něčeho jako 4D.

Comments are closed.