Investiční domény jsou zase in

Něco se děje. Během velmi krátké doby se na namejet.com prodalo několik NNNN.com domén za poměrně vysoké částky. Za 5 NNNN.com zaplatili nový majitelé v součtu nějakých 43K USD. Je to celkem zajímavé, protože investiční domény trochu upadli a prakticky kromě .com se snad ani nijak zvlášť s nimi neobchoduje. Dokonce se dají i odchytnou LLL.info domény, které se dříve prodávali celkem v pohodě za více jak 100 USD/kus. Je vidět, že .com domény jsou stále jistou investicí.

No schválně posuďte sami.

  • 9944.com     $13,101
  • 9292.com     $11,100
  • 4646.com     $6,655
  • 0606.com     $6,303
  • 0303.com     $5,826

[poll id=”29″]


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

5 Replies to “Investiční domény jsou zase in”

  1. Myslím si, že k LLLL bubline, akú sme zažili pred 2 rokmi, keď sa za najhnusnejší kúsok, ktorý už na prvý pohľad nemohol byť akronymom platilo $50 a viac už nedôjde. Ale krátke, dobre využiteľné com domény budú mať vždy svoju hodnotu ;-)

  2. Nie je nnnn domena ako nnnn domena.
    Samozrejme domena ide o pekne usporiadanie cisel.

    Odhliadnuc od toho, ze ciselne domeny su velmi popularne v azii…

    Tieto domeny su urcene ako sms cisla, popularita platenia cez mobil rastie obrovskym tempom.

  3. Drago, chtěl jsem se zeptat na vysledky Daukce, jestli je budeš zveřejňovat, docela na tebe spoléhám a jinak v investiční domény veřim u nás asi nejvíce LL.CZ, je vidět že NN.CZ nejsou takova pecka, snad také hezké LLL.CZ budo za 5 let mít svoji cenu

    1. Výsledky za minulý týden nemám. Nedělal jsem je protože jsem byl na Slovensku. Tento týden ale už normálně pokračuju.

Comments are closed.