Štítky

Tak jsem vložil na blog štítky. Celkem dobrý guláš. Ani jsem nevěděl, že je občas používám. Kromě toho, že mají blahodárný efekt na SEO (hlavně seznam je snad šnupe ve velkém), tak občas celkem slušně pomohou ve vyhledávání tématických příspěvků. Právě to byl důvod proč jsem se je rozhodl spustit. Problém ovšem je, že jsem štítky nějak moc od začátku nepoužíval, takže počítám, že mám tak 700 blogpostů neoštítkovaných. Teď nastává otázka jestli se pustit do postupného oštítkovávání jednoho postu po druhém, anebo vymyslet nějakou automatickou metodu. Jde mi o to, že se v tom velkém množství balastu tady občas najde i nějaký ten funkční příspěvek, který by se mohl celkem někomu i hodit. Přeci jen některé věci se moc nemění. Takže teď co s tím? Vlézt do databáze a příspěvky, kde se nachází určitá slova ošťítkovat? Asi to bude nejrychlejší řešení. Doufám že něco nepokazím :)


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

10 Replies to “Štítky”

  1. stitky alebo tiez tagy maju vyznam skor pre navstevnikov tak ako pises. Ja som spozoroval aj nejake vstupy pri nizko-konkurencnych spojeniach, na druhu stranu vznika duplicita. Urcite nedavaj stitky rovnake ako kategorie.

  2. Osobne by som to moc neprehanal. Som tu vcelku novy a ked nieco hladam, pouzijem “search” pripadne Google na tvoj web. Ostatne, priznajme si to, hladat podla stitkov by bolo ako ked niekto hlada v katalogu Seznamu.
    Napada ma jednoduhsie riesenie. Nedavno som tu cital o plugine “KeywordLink” ktory by si mohol pouzit na urcite slova s tym ze by smerovali na kategorie ktore tu mas. Urcite to bude rychlejsie a hlavne bezboleste. Jednotlive stranky prepleties a dosiahnes ten isty efekt ako so stitkami. Teda az na to ze s tym nezabijes pol dna.
    Sam vacsine webow “stitkujem” ale hned od zaciatku. Pokial sa ti s tym chce hrat, smelo do toho. Za ten cas ale vytvoris mozno nieco hodnotnejsie.
    Inak prajem pekny vikend.

  3. Zdravím, jak do sidebaru ve WP přidat štítky jako je to tady ?

    1. horek: Vzhled – Widgety – přesuneš do sidebaru shluk štítku

  4. Jojo… stitky jsou genialni zpusob… pouzivam je ke trideni vseho digitalniho, vcetne treba dokumentu ve firme. Jsou mnohem lepsi nez “trideni” typu souborovy system (kdy jsou jednotlive prvky listy stromu).

  5. Nevíte někdo o způsobu, jak ve WP používat štítky i u stránek a ne jen u spotů? Třeba nějaký plugin?

  6. To Tom: nainstaluj si do WP plugin “Page Tagger” přidá ti možnost vkládat tagy i na stránky (stejný funkce jako mají tagy u příspěvků)

  7. Zdravím, v IE8 ti část štítků z levého panelu přesahuje do textu na stránce.

Comments are closed.