Domény prodané na daukce 8 – 14 března

Tento týden se žádná sláva nekonala, je pravda že se mi v pondělí trochu šprajcnul robot na stahování dat, ale pochybuju, že mi něco uniklo. O kvalitní kousky se většinou svádí bitva i několik hodin. S cenou nad 1K bylo prodáno pouze 8 domén. Nejdražší doménou se stala tvujbyt.cz s konečnou cenou 8K. Na druhém místě se umístila CC doména y3.cz s cenou 3511 CZK. Upřimně tady jsem čekal od daukce trochu víc. O třetí příčku se dělí domény rozpis.cz a fmko.cz s konečnou cenou 3200 CZK.

Pro mě osobně byl nejlepší kousek prodán za cenu 200 CZK a to oddluzeni.cz, v tabulce jej ale nenajdete. Novému majiteli opravdu gratuluju.

1. tvujbyt.cz 8000
2. y3.cz 3511
3. rozpis.cz 3200
4. fmko.cz 3200
5. ivanovice.cz 3200
6. mojelaska.cz 3000
7. hotelvrchovina.cz 1200
8. izidle.cz 1100

Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

7 Replies to “Domény prodané na daukce 8 – 14 března”

  1. Chybi ti tam docela dost nl.cz domen prodane hrube nad 1000kc… Mel jsem o ne zajem ale vsechny mi nakonec prehodily..

    1. Frances: tak to muselo byt jedině to pondělí, kdy se mi zardhnul robot.

  2. Taky jsem se skoro chytil, nebylo to oddluzeni.cz, ale oddluzneni.cz. Coz uz samozrejme takovy kauf neni, nicmene pro noveho majitele to cenu ma, protoze vlastni i spravny tvar.

  3. Ano dve domeny mam ja a obe staly neco kolem 3k…

  4. Čím dál tím častěji se na daukci stává, že vydražená doména nezmění majitele, zaujala mne třeba htctouch.cz, která je ještě z loňska, ale převedena doteď nebyla a není jediná. V podmínkách mají zaplacení do 2 dnů (chápu, že u někoho je to více, třeba týden). Opakují ještě aukce, když někdo nezaplatí? Nebo proč tomu tak je?

  5. Souhlasím, také několik domén ze zajímavosti sleduji a nejsou převedeny už několik týdnů, myslím, že je možné, že přihazují sami majitelé systému, kteři třeba ví jaký má doména traffic, navím daukce i volá, že čeká doména na platbu.

Comments are closed.