Domény prodané na daukce 8 – 14 února

Jako každou neděli i tentokrát jsem vám připravil seznam nejdražších prodaných domén na daukce za poslední týden (respektive posledních 5 pracovních dnů). S hodnotou nad 1000 CZK se prodalo pouze 8 domén, což je pokud vím zatím nejhorší výsledek od doby co daukce sleduju pomocí robotů. Proto jsem se rozhodl do tabulky tentokrát zahrnout více domén. Prostě vše nad 500 CZK. Nejdražší prodanou doménou byla ciptuning.cz za 8600 CZK s celkem 30 příhozy. Na druhém místě se umístila pomlčková doména pojisteni-nemovitosti.cz za 4700 CZK o které se ještě dělí s doménou chovatelskeforum.cz. Oboje je velmi dobrá koupě a nový vlastníci rozhodně nevyhodili peníze zbytečně. A teď už slibovaná tabulka. Názor si můžete udělat sami.

1. ciptuning.cz 8600
2. pojisteni-nemovitosti.cz 4700
3. chovatelskeforum.cz 4700
4. povleceninapostele.cz 2500
5. poslat-sms-zdarma.cz 2099
6. lomografie.cz 1500
7. extrazena.cz 1300
8. javorina.cz 1000
9. rybnicky.cz 883
10. hkvs.cz 850
11. jihotvar.cz 800
12. deelay.cz 700
13. ikeacz.cz 700
14. bava.cz 700
15. aukcereality.cz 700
16. nejlepsiauta.cz 700
17. mojeseminare.cz 700
18. mojepozemky.cz 700
19. nausnicky.cz 700
20. pixie.cz 550

[poll id=”12″]


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

9 Replies to “Domény prodané na daukce 8 – 14 února”

  1. pojisteni pomlcka nemovitosti.cz za skoro pět tisíc… dobrá koupě? no nevím, tvé nadšení nesdílím..

  2. Jsem docela v soku co se v posledni dobe na daukci drazi, opravdu ani za jednu z techto domen bych nedal vice nez reg fee… Zvlastni

  3. To pojištění je dobrý, jinak je to jeden brak vedle druhýho.
    Co to je ciptuning, extrazena? A to poslat-sms-zdarma.cz je perla.

  4. Ciptuning je český ekvivalent pro tzv. čipování motorů. Chip tuning, zvyšování výkonu motorů.

  5. no jo, jenže jak napovídá statistika vyhledávání na seznamu, lidi jsou spíš zvyklí na chip tuning, a za skoro “překlepovku” 8600…
    Na webtrhu by se to neprodalo za reg fee..
    Na Daukci působí nějaké “fluidum” nevím jak to nazvat, prostě něco co vyvolává pocit toho, že se jedná o extra kousky (někdy jo, někdy ne) a na někoho to prostě působí tak, že neodolá a musí to prostě mít, když se setká víc takových osob překvápko je zaručeno..

  6. Berlin: Co my víme, třeba má traffic a při cenách “chipování” motorů to nemusela být špatná koupě.

  7. Berlin: Delší dobu mám úplně stejný pocit. Občas pochybuji, jestli to jsou opravdu prodané domény, nebo uměle vytvářené prodeje pro motivaci kupců (což je asi blbost, ale nějak si to pro sebe vysvětlit musím :).

  8. Ked si niekto spravy dobre meno ako napr. daukcie, tak sa im domeny predavaju omnoho lahsie. Zaroven mate istotu, ze vas nikto pri predaji domeny nepodvedie (aspon dufam). Inak, na to mene vzdy najviac zalezi, keby som ja isiel predavat povedzme domenu qzy.cz, tak mam na webtrhu max. 2 prihozy, ale keby ju predaval povedzme taky ahyde, tak by sa do aukcie vsetci hrnuli ja s prepacenim drbnuti.

  9. K té dražbě na daukci VS. webtrhu – myslím, že je na daukci člověk ovlivněn tím, že vidí, jak ubíhá čas do konce. A když vidí, že na doménu, kterou hodně chce, přihazuje “protihráč”, tak prostě musí přihodit, jinak doménu nezíská.

    Možná je to na WT hodně podobný (nakupoval jsem jen na daukci), ale kritérium může hrát i BIN. Ten na daukci není. Ale na WT je bin u (někdy opravdu stupidních) doménových jmen tak nadsazený, že se o aukci nikdo nezačne zajímat (i kdyby pro něj byla jinak zajímavá a použitelá).

    Ještě malá poznámka k cenám za vydražené domény – ne vždy je kupují spekulanti. Pokud se spekulantovi zdá cena vysoká, tak naopak ten, kdo chce doménu využít pro svůj business ví, že 15k je pakatel. Prodá díky ní 3 “produkty” a má to zpátky.

Comments are closed.